Rekli su mu da je kopija Dženana Lončarevića, a posle ove TRANSFORMACIJE niko ga nije prepoznao!

Iz bekstejdža ga je bodrio naš poznati reditelj Dejan Milićević.

Ognjen u prvom nastupu, foto: Prva TV
Ognjen u prvom nastupu, foto: Prva TV
.

Ognjen Čvorović je glasove dobio od Ane, Jelene, Đorđa i Sneže, i sa četiri "da" otišao u baraž. Marija je, još dok je takmičar nastupao, prkomentarisala da je on stvoren za glumca, a ne za pevača.

"Meni je delovalo kao da je tvoj nastup bio namešten, sve je nekako bilo iscenirano. Imaš lepu boju glasa, ali si pevao kao neka ptičica. I ovo širenje ruku ti nije trebalo, jer otkad je Željko Joksimović na Evroviziji raširio ruke u foršpilu, sad svi to rade", rekla je Marija, a Popović je dodao da i ona širi ruke dok peva. "Ja širim noge, ako me već vučeš za jezik", našalila se Marija.

Ognjen je od prethodnog nastupa potpuno promenio stajling, a svoje lokne zamenio je ravnom kosom.

Ognjen sada, foto: Prva TV
Ognjen sada, foto: Prva TV
.

"Izgledaš kao velike pop zvezde, Dejan Milićević je uradio odličan posao. Sa druge strane, stvarno si pevao kao neka ptičica, a Marija je u pravu kada kaže da je tvoj nastup bio pomalo isceniran. Malo je to sve bilo preafektirano", bila je iskrena Jelena, a onda je pitala Ognjena da li je on uopšte sluša dok mu ona priča.

Viki je rekla da je on jako bio tvrdoglav na mentorskim časovima, a Jelena se odmah nadovezala da i izgleda kao neko ko ne sluša nikoga.

Ognjenov nastup pogledajte na 56:31!

.

Izvor: Grand