JK: "Naježila sam se kao BODLJIKAVO PRASE"! Kandidatkinja (16) oduševila žriri, a njena mama u bekstejdžu izvela kung-fu potez!

Dijana Čobić, ima samo 16 godina i dolazi iz Novog Sada a mentor joj je bila Jelena Karleuša. Prva pesma kojom se predstavila bila je ,,Iza osmeha'' Sanje Vučić a druga ,,Vertigo'' Jelene Tomašević. Sa šest glasova ova takmičarka otišla je direktno u treći krug!

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

"Hvala svima, hvala Jeleni" rekla je mama Dijanina iz bekstejdža uz suze a JK joj je odgovrila: ,,Nema na čemu. Hvala za ovako divno dete i ovakav divan talenat. To je verovatno od vas nasledila. Bravo''.

Kada je mama izjavila da se bavila kung-fu-om svi su posavetovali Voju Nedeljkovića da se malo pomeri, a JK ju je zamolila mamu da pokaže jedan potez ka Voji, što je gospođa i učinila.

,,Ona kad je zapevala na probi, ja sam ostala bez teksta. Šta god da sam joj rekla da otpeva, otpevala je brutalno'' rekla je JK, pa dodala: "Zapevala si toliko jako da ti je pukao glas, ali time si pokazala koliko ti je važno. Bravo. Naježila sam se kao bodljikavo prase!''

Ovaj sjajni nastup, ali i komentare žirija pogledajte na 1:51:50!