Tajne Holivuda: Nikada ne biste pomislili da su ove zvezde u srodstvu

Javne ličnosti često imaju vrlo turbulentan odnos s drugim javnim ličnostima, bilo da se vole, mrze, svađaju ili druže, a nekada nas i potpuno iznenade međusobnom povezanošću kakvu ne bismo mogli ni da pretpostavimo.

Džoni, Džoni, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Džoni, Džoni, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Dok većina voli da podeli s ljudima svaki detalj iz svog života, postoje i oni koji neke stvari žele da zadrže u tajnosti, piše Bright Side. Naime, neki od njih imaju veoma slavne rođake i za mnoge je teško poverovati da su zaista u srodstvu.

Džoni Dep i kraljica Elizabeta II

Verovali ili ne, zvezda filma "Pirati s Kariba" je zapravo daleki rođak kraljice Elizabete II. Da budemo precizni, oni su rođaci u 20. kolenu. Naime, i Džoni i kraljica Elizabeta II su potomci Edvarda III, što Džonija čini čovekom "plave krvi".

Reif Fajns i princ Čarls

Čuveni lord Voldemort iz filmova o Hariju Poteru, zapravo je rođak princa Charlesa u 8. kolenu. Do sada su uspešno krili da su rođaci.

Tom Henks i Fred Rodžers

Ne samo da je Tom Henks odglumio Freda Rodžersa u rimejku filma "Divan dan u susedstvu", već mu je on i rođak! Njih dvojica su navodno rođaci u 6. kolenu.

Kejt Midlton i Eli Fening

Da, princeza Aurora je princeza i u pravom životu. Eli Fening i njena sestra Dakota su daleke rođakeKejt Midlton i naslednice su kralja Edvarda.

Lari Dejvid i Berni Sanders

Njih dvojica ne samo da liče jedan na drugog, nego pripadaju i istoj porodici. Poznati komičar i pisac Lari Dejvic rođak je Bernija Sandersa. Kao i ostatak sveta, i njih dvojica su bili šokirani kada su ovo saznali.

Emili Blant i Stanli Tuci

Nova Mari Poppins je svastika poznatog holivudskog glumca Stanlija Tucija.

Keri Fišer i Bili Lurd

Glumica Bili Lurd je kćerka legendarne glumice Keri Fišerr. I ne samo to, njen otac je Brajan Lurd, a baka joj je, ni manje ni više, nego Debi Rejnolds.

Stiven Spilberg i Džesika Kepšou

Stiven Spilberg, kreator legendarnih filmova kao što su "Park iz doba jure" i "Ralje", je očuh glumice iz serije "Uvod u anatomiju" Džesi Kepšou.

Izvor: Klix