Zdravko Čolić u rekordnom roku rasprodao karte za koncert u Kraljevu: Euforija za Čolom ne prestaje!

Posle niza fenomenalnih koncerata u Beogradu za koje su karte planule neverovatnom brzinom, Zdravko Čolić ne prestaje da ruši rekorde. Turneja „Ono malo sreće“ nastavlja se i u ovoj godini, a prvi koncert održaće se u Kraljevu, 5. marta.

Čola, foto: Live production
Čola, foto: Live production
.

Ulaznice za nastup u Novoj hali sportova su rasprodate čim su puštene u prodaju, ali svi oni koji nisu uspeli da kupe ulaznice mogu da gledaju svog omiljenog pevača već 7. marta na Kopaoniku.

Najveća regionalna pop zvezda napravila je pravi zemljotres u 2019. godini, svojim raskošnim vokalom osvojio je srca publike na čak 6 koncerata u najvećoj hali na Balkanu i to nije bilo dovoljno da da dođu svi koji su želeli da uživaju u njegovoj muzici. Iako je euforija bila takva da je niz mogao da se nastavi u nedogled, Zdravko je odlučio da se zaustavi. A za sve one koji vole njegovu muziku širom sveta najavljujemo evropske nastupe u Berlinu 14. marta i Amsterdamu 13. juna. Američka i kanadska turneja održaće se u aprilu, a karata već sada, nekoliko meseci unapred gotovo da nema. Legendarni Čola nastupiće 3. Aprila u Los Anđelesu, 10. aprila u Torontu, a dan kasnije u već odavno rasprodatom Vankuveru.