Uma Turman pokazala već punoletnog sina iz braka s Itanom Houkom. On "pljunuti" tata, a ćerka - PRESLIKANA mama!

Iako glumcu Umu Turman retko viđamo na crvenom tepihu, ona je uvek rado viđen gost glamuroznih holivudskih dešavanja, ali i modnih revija. Slavna glumica je tako posetila Dorovu reviju u Parizu, a društvo joj je pravio 18-ogodišnji sin Levon Houk.

Mama i sin, foto: Photo by Francois Durand/Getty Images Entertainment
Mama i sin, foto: Photo by Francois Durand/Getty Images Entertainment
.

Glumica je zablistala u svom autfitu, dok se Levon odlučio za kariranu bomber jaknu, crnu polo majicu, monk cipele i srebrnu ogrlicu - piše Miss7.

Njegova posvećenost modi videla se i kada je sa mamom posetio Pradinu reviju u Njujorku. Očigledno mladog Levina vrlo zanima modna industrija, pa svi očekuju da bi možda mogao da krene stopama svoje sestre Maje Houk.

Naime, ona je posebno zapažena zahvaljujući trećoj sezoni popularnog serijala Stranger Things, ali i po manjoj ulozi u filmu ''Once Upon a Time...In Hollywood''. Osim toga, Maja (22) je postala i muza italijanskog modnog brenda Miu Miu odnosno zaštitno lice za prolećnu kampanju 2019.

Mamina kopija, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Mamina kopija, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Levon je takođe zakoračio i u svet Holivuda preko uloga u kratkim filmovima. Da li ćemo ga u skorije vreme gledati na pisti ili malim ekranima, ostaje da vidimo.

Inače, Levon je sudeći po fizičkim karakteristikama, slika i prilika svog oca, slavnog glumca Itana Houka, sa kojim je Uma bila u braku od 1998 do 2003.

Osim Maje i Levona, glumica ima sedmogodišnju kćerku Lunu Turman – Buson koju je dobila s francuskim biznismenom Arpadom Busonom.