Ljubavna priča Sare Džesike Parker i Metjua Broderika je sve samo ne obična! "Zovite me ludom, ali ja ga volim previše"

Da bi bili dobri supružnici prvenstveno morate da budete dobri prijatelji

Sara i Metju, foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images Entertainment
Sara i Metju, foto: Photo by Tim P. Whitby/Getty Images Entertainment
.

Njihova ljubavna bajka traje već 22 godine, a njih dvoje veruju da će ostariti zajedno.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik su par koji vraća veru u ljubav i prave vrednosti. Njihov odnos je pravi primer svima.

"Zovite me ludom, ali ja ga volim previše. I on i ja smo veoma posvećeni porodici i našoj deci. Volim što je baš on otac moje dece. On mi je pokazao potpuno novi svet, zbog njega na život gledam kroz ružičaste naočare", rekla je ona.

Njih dvoje su se upoznali u novembru 1991. na Brodveju gde je Broderik režirao pozorišnu predstavu za kompaniju koju su osnovala Sarina braća, nedugo nakon što je Sara Džesika Parker prekinula vezu sa glumcem, Robertom Daunijem Džiniorom.

Do prvog sastanka je prošlo nekoliko meseci. 1. februara 1992. započinje njihiva ljubavna priča koja odoleva testu vremena već 2 decenije.

Nakon odlaska u bioskop za njih dvoje stavri kreću novim tokom.

"Jasno se sećam tog dana kada smo prvi put otišli na sastanak. Malo ko je uspeo da mi se tako ureže u pamćenje. Bila je jedinstvena, prelepa i zanosna", prisetio se Metju.

Na pitanje šta je pomislila nakon tog prvog zvaničnog sastanka, Sara je rekla: "On je verovatno najduhovitiji momak koga sam srela u životu. Tako je vedar, zgodan, možda najlepši čovek koga sam upoznala. Totalno sam luda za njim."

I danas ludo zaljubljeni, foto: Photo by Franco Origlia/Getty Images Entertainment
I danas ludo zaljubljeni, foto: Photo by Franco Origlia/Getty Images Entertainment
.

Zabavljali su punih pet godina, a onda su, u najvećoj tajnosti, organizovali venčanje za koje niko nije znao i 19. maja 1997. godine pozvali 100 članova porodice i najbližih prijatelja u njujoršku sinagogu.

Ovo je bilo sve samo ne obična ceremonija. Osim što niko nije ni slutio da tog dana idu na venčanje i mlada je iskakala iz svih šablona koje nameću venčanja. Ona je nosila crnu haljinu.

"Nikad nisam maštala o savršenoj venčanici. Bilo mi je bitno da se dobro osećam tog dana, pa sam haljnu pronašla u prodavnici gde sam često kupovala garderobu."

"Danas po malo i žalim zbog te odluke. Kada bih ponovo mogla da biram, mislim da bih izabrala raskošnu belu venčanicu."

.

Kroz život uvek idu zajedno, ruku pod ruku. On je prati u stopu na svim dešavanjima i njena je najveća podrška.

Iako su svi bili uvereni da će odmah posle venčanja stići i deca, to se nije dogodilo. Sina Džejmsa Vilkiija rodila je tek 2002. godine, kada je već postala zvezda "Seks i grada". Sedam godina kasnije, zahvaljujući surogat majci, supružnici su dobili i bliznakinje koje su nazvali Marion i Tabita.

Kako su oboje utvrdili, tajna njihovog i više nego uspešnog braka je i u tome što su svoj privatni život oduvek držali dalje od javnosti, ali i u tome što su pre svega prijatelji.

.

"Naš život je takav da smo često razdvojeni zbog posla koji obavljamo. Mislim da to pomaže našem odnosu da se razvija i učvrsti. Imamo mnogo više tema za razgovor kada smo udaljeni neko vreme i tada više shvatam koliko ga volim.

"Veze su teške", priznala je ona. "Za dobar odnos potrebno je mnogo ulaganja, a ja se trudim da svakim danom budem sve bolja u tome. Mislim da je on sjajan, ali sam sigurna da mu ponekad idem na živce i to je normalno i on ume da bude nepodnošljiv ponekad. Te trzavice su normalne u braku. Da je sve savršeno bilo bi po malo dosadno."

"Izuzetno sam ponosna na osobu kakav je on. Volim ga svim srcem", zaključila je ona.

Izvor: Stil