Šer želi da pomogne Britni Spirs, danima piše o njoj i traži da je oslobode

Pop ikona Šer, na strani je koleginice Britni Spirs koja je bori da joj sud ukine starateljstvo koje otac ima nad njom i upravljanjem njenom imovinom.

Britni, foto: Photo by Marc Piasecki/Getty Images for BCU
Britni, foto: Photo by Marc Piasecki/Getty Images for BCU
.

Pevačica, koja uvek govori ono što milsli i za to često koristi Tviter, navela je da je Britni potrebna pomoć jer kontroverzno starateljstvo, po njenom mišljenju, traje predugo.

Britni ne može da upravlja svojim bogatstvom od 2008. godine kada je, nakon nervnog sloma, to počeo za nju da radi otac Džejmi uz pomoć tima advokata.

foto: Photo by Scott Barbour/Getty Images Entertainment
foto: Photo by Scott Barbour/Getty Images Entertainment
.

Šer je obelodanila i ono što se godinama priča po Holivudu, a to je da Britnin tim drogira slavnu pop pevačicu kako bi nastupala, tj. “pravila pare” budući da je jedna od najuspješnijih muzičkih ličnosti u istoriji šou biznisa.

.

Legendarna Šer se danima javno dopisuje sa obožavoacima Spirsove i priključila se trendu #freebritney. Nedavno je bilo organizovano saslušanje u sudu o starateljstvu, ali do medija nije došlo o čemu je tačno bilo reči.

Šer je koleginici, sa kojoj je u prošlosti trebalo da snimi duet, želela da pošalje zagrljaje, a svojim stavovima raznežila je obožavaoce vlasnice hitova “Baby one more time”, “Toxic”, “Gimme more”…

Izvor: CDM