Showbiz vesti

Tašana Đorđević: "Tate" su divna porodična serija u kojoj ima mnogo dece

U ponedeljak, 27. januara, na Prvoj televiziji počinje da se emituje domaća serija "Tate", koja, kako joj i samo ime kaže, po prvi put u fokus stavlja očeve. Zanimljiva porodična priča sa melodramskim zapletima, bavi se očevima i njihovim sposobnostima ili nesposobnostima da se snađu u nepredviđenim, ponekad tragičnim, a ponekad i komičnim situacijama.

26.01.2020. - 09:00h
Tašana Đorđević
Tašana Đorđevićfoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Iako su tate u prvom planu, i neke mame privući će pažnju gledalaca. Jedna od njih je i Tašana Đorđević koju smo imali prilike da vidimo u serijama "Urgentni centar", "Ubice mog oca", "Andrija i Anđelka" i "Montevideo Bog te video".

U seriji "Tate" tumačite lik Mione Bambulović, supruge jednog od očeva. O kakvoj ženi je reč?

- Miona je majka trojice sinova i supruga Vlade Bambulovića, koga igra Branko Janković. Ceo život "vodi borbu" sa njima i došla je do tačke kada više ne može da izdrži. Umorna od pranja i čišćenja, Miona odlučuje da unese određene promene u svoj život. Beskrajno voli decu i supruga, ali sada više nema nazad. Kako bi muža "naučila pameti", odlazi od njega da vidi da li će se nešto promeniti. On postaje malo ljubomoran, a jedina osoba kod koje ona zapravo može da ode, jeste bivša supruga njenog brata - Lola (Ljubinka Klarić).

Da li Miona uspeva u svojoj nameri da se promeni?

- Pomalo, lagano. Kad se useli kod Lole, kreće cela akcija i Mionina borba da se pronađe. 

Šta gledaoci mogu da očekuju od serije "Tate"? 

- Verujem da će se gledaoci prepoznati u ovoj priči. Biće i suza i prelomnih životnih momenata, ali i ozbiljno mnogo smeha. Pravimo jednu divnu porodičnu seriju u kojoj ima dosta dece. Miona ima troje, Lola dvoje, Petar jedno, Toma jedno... Mnoge scene dešavaju se u vrtiću i prikazuju probleme s kojima se oni susreću. Mislim da ćemo uspeti da im damo lepu poruku da ljubav prevazilazi sve to i da borba mora da postoji.