Showbiz vesti

Održale lekciju iz mode: Dženifer Aniston i Selena Gomez u zavodljivom izdanju

Dženifer Aniston i Selena Gomez pokazale koji odevni predmet nikada neče prestati da bude u trendu

26.01.2020. - 13:30h
Selena Gomez
Selena Gomezfoto: Getty/Matt Winkelmeyer / Staff

Mala crna haljina je odevni predmet sa kojim nikada nećete pogrešiti. U Holivudu je malo ko učinio više od Dženifer Aniston da ovakvu haljinu promoviše i da dokaže da koliko god je puta obučete, prosto je ne može biti previše i prečesto.

Glumica je oduvek bila fan kratkih crnih haljina, ali i jednostavne i elegantne mode uopšte. Pa je, logično, odabrala "sigurnu varijantu" i za ulogu voditeljke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Naime, ona je preuzela ulogu Elen u čuvenoj emisiji i ugostila Selenu Gomez koja se, takođe odlučila za odevni predmet koji je oduvek bio i zauvek će biti simbol elegancije i dobrog ukusa.

Gomez je, za razliku od Aniston koja je nosila haljinu bez rukava, odabrala duge rukave, a obe su nosile crne štikle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan page ❤️ (@jennifeeraniiston) on

Da crna haljina može da se nosi uz apsolutno sve, potvrđuje da su one imale potpuno frugačije frizure i šminku. Aniston je uz V-izrez pustila svoju plavu kosu i imala, kao i uvek, suptilnu šminku, dok je Gomez uz srcoliki dekolte vezala kosu u zalizani konjski rep, a usne naglasila crvenim karminom.

Za vreme trajanja emisije, glumice su pričale o dugogodišnjem prijateljstvu, ljubavi prema istim stvarima, ali i o tome koliko Selena Gomez obožava seruju Prijatelji u kojoj je Dženifer Aniston glumila Rejčel.

Izvor: Super žena