Svi su se IZNENADILI kad su videli da je majka ovog takmičara poznata PEVAČICA! Za nju kao da je vreme stalo, izgleda nikad bolje!

Oliver Mijanović u prvom krugu takmičenja dobio je za mentora Viki Miljković, a njegova mentorka je odlučila da se on u drugom krugu predstavi pesmama “Daleko negde, ne znam gde” Slavka Banjca i “Dajte neku lošu” Željka Samrardžića. Njegov nastup glasovima su nagradili Jelena, Đorđe i Sneža, a sa tri “da”, Oliver će ići u baraž.

foto: Prva Tv
foto: Prva Tv
.

Marija i Ana su se složile da je takmičar pevao amaterski i obe mu savetovale da počne malo više da se bavi pevanjem, pa će i kroz nastupe steći iskustvo.

“On je potpuni amater, ali sam ja jako ponosna na njega. Bio je vredan i od svih takmičara je najviše dolazio na probe”, rekla je Oliverova mentorka Viki. Popović je rekao da je Oliverova majka pevačica Nela Bijanić, a Nela je iz bekstejdža pozdravila svoje kolege i priznala da joj nije bilo svejedno da gleda sina kako nastupa.

“Potpuno je drugi osećaj kada si na sceni i kada stojiš ovde. Ti znaš Sale da sam ja jaka žena, ali sad mi uopšte nije bilo lako”, rekla je Nela, a Viki je odmah pohvalila koleginicu kako se nimalo nije promenila od devedesetih godina.

Kada je Popović pitao ko je mala devojčica u bekstejdžu, Oliver je odgovorio da je to njegova ćerkica, a Saša se odmah našalio da Nela nije “prijavila” da je postala baka.

“Sale, nana lepše zvuči nego baka”, rekla je kroz osmeh ona, a Jelena se odmah nadovezala da ona nikada nije videla nijednu nanu koja tako dobro izgleda.

“Ja tebe, Nela, znam sto godina i stvarno izgledaš nikad bolje”, pohvalila je Jelena koleginicu, a Saša je prokomentarisao kako su Nela i Jelena istih godina, a da je Nela, ipak, već baka.

“Nela je baka, a ja sam tinejdžerka”, brzo je reagovala diva.

Popović je poručio Oliveru da ima potencijala i da, kakav god ishod bude u baražu, nikako ne sme da prestane da se bavi pevanjem.

Oliverov nastup pogjte na 30.19 min.

.

Izvor: Grand