Luka Raco o seriji "Igra sudbine": Put nije lak, ali svako može da nauči šta su prave vrednosti u životu

Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim. Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je neočekivanih obrta, ljubavnih zapleta, spletki i izdaja, ali i prijateljstva i odanosti koji pobeđuju sva iskušenja.

Luka Raco, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
Luka Raco, foto: Prva TV/Aleksandar Krstović
.

Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Luka Raco, svima dobro poznat kao Rista iz serije "Sinđelići", a mnogi se sigurno sećaju i njegove role u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine".

Posle velikog projekta kakav je bila serija "Sinđelići" u kojoj ste tumačili jedan od glavnih likova, gledaoci će u seriji "Igra sudbine" imati priliku ponovo da vas gledaju u glavnoj ulozi.

- Ovog puta tumačim lik Alekse, arogantnog tipa koji odrasta u visokom društvu. Opsednut je materijalizmom, ne preza ni od čega i posvećen je isključivo biznisu. Aleksa nema razvijenu empatiju, emocije i ljudskost su mu nepoznanica, a to prilično utiče na njegov odnos sa svim ljudima u njegovoj okolini.

Da li je opsednut poslom zbog moći i materijalnih dobara?

- Opsednut je poslom i uspehom na tom polju najviše radi nekog dokazivanja samom sebi. Uspeh u poslu bitniji mu je od bilo kakvog uspeha na ličnom planu.

Ipak, čini se da Aleksa izlazi na pravi put i shvata šta su prave vrednosti u životu.

- Dolazi do određenog spleta okolnosti, nakon čega on uspeva da sagleda pravu sliku života i da iz svega toga nauči šta su prave vrednosti.

Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste seriju "Igra sudbine"?

- Ovo je nešto potpuno novo na televiziji, što do sada nije bilo viđeno i smatram da će gledaocima biti veoma interesantno. Podjednako i mlađoj i starijoj publici. Ekipa se veoma brzo zbližila i ta energija se prenela i na sam set, pa zaista verujem da će to i gledaoci primetiti. Životne okolnosti kroz koje prolaze likovi, mnoge će navesti da preispitaju svoje postupke.

.