Rečenica kao PREDSKAZANJE: Bivši telohranitelj Lejdi Di otkrio šta je Hari rekao kada je imao SAMO ČETIRI GODINE!

U potrazi za razlozima odluke Megan Markl i princa Harija da se povuku sa dužnosti u britanskoj kraljevskoj porodici, analizira se njihovo ponašanje poslednjih nekoliko godina, ali se uzroci traže i u daljoj prošlosti.

Ken Varf, foto: Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images News
Ken Varf, foto: Photo by Peter Macdiarmid/Getty Images News
.

Tako je bivši telohranitelj princeze Dajane, Ken Varf, u intervjuu za "LBC" otkrio šta je princ Hari sa samo četiri godine rekao bratu dok su automobiliom išli od Londona do Glostera gde kraljevska porodica odmara poslednjih 30 godina.

"Imao sam tu privilegiju da radim za njihovu majku, mamu Vilijama i Harija, kao i za mnoge druge članove kraljevske porodice", rekao je Varf, a onda je otkrio detalje koji su proročki sa ove distance i koji su najavili raskol na dvoru.

"Sećam se da je tada četvorogodišnji Hari putovao za Gloster za vikend. On i njegov brat su se se posvađali na zadnjem sedištu auta, dok je dadilja brinula o njima. I na kraju, Hari je rekao. "Ti ćeš jednog dana biti kralj. Ja neću. Zbog toga ja mogu da radim sve što poželim". Dajana je dodala: "Gde je, pobogu, čuo ovako nešto?".

.

Rečenica malog Harija (35) danas zvuči kao proročanstvo, a možda je upravo i pravi razlog njegove odluke o odlasku sa dvora. On neće biti kralj, pa stoga može da ode, pa zato je i želeo da ode?

Dajanin bivši telohranitelj je zatim istakao još nešto veoma bitno u vezi sa Harijem:

"Ne smete da zaboravite da je on jedna od najpopularnijih članova kraljevske porodice. Gledali smo i bili svedoci njegovog venčanja u Vindzoru i svi su govorili da je to budućnost dvora. A onda se iznenada sve raspalo".

Varf je 1986. postao telohranitelj Harija i Vilijama, a 1988. postao je lični telohranitelj njihove majke i to je bio do 1993.

Izvor: Žena.blic