Showbiz vesti

Stevan Piale o "Igri sudbine": Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte!

Nakon veoma uspešne serije "Istine i laži", gledaoci Prve TV od 20. januara imaće priliku da prate novu, zanimljivu priču punu intriga i tajni, koju potpisuje isti kreativni tim. Rađena po kolumbijskoj telenoveli, serija “Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih obrta, ljubavnih intriga i skandala, zapleta, spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

12.01.2020. - 10:00h | Autor: Marija Ivanović
Stevan Piale
Stevan Pialefoto: Prva TV/Aleksandar Krstović

Jednu od glavnih uloga tumači mladi glumac Stevan Piale, koga smo već imali prilike da gledamo u kultnim filmovima "Šešir profesora Koste Vujića" i "Bićemo prvaci sveta", ali i u serijama "Selo gori, a baba se češlja", "Zvezdara" i "Šifra Despot".

Posle dva odlična filma i nekoliko epizodnih uloga u domaćim serijama, ovog puta gledaoci će imati priliku da Vas vide u glavnoj ulozi.

- Nosim fantastična iskustva sa tih snimanja, ali serija "Igra sudbine" je potpuno drugačiji projekat. Drugačije se snimalo, nije trajalo ovoliko, a nisam ni imao glavnu ulogu. Ovo je ipak zahtevnije. Snima se pet dana po 12 sati. Brzo se radi, ali veoma je zanimljivo i uzbudljivo. 

Šta možemo da očekujemo od serije "Igra sudbine"?

- Serija je baš takva, kako joj i samo ime kaže. Sudbina se malo poigrala sa svim likovima. Postoje dve paralelne priče, o bogatstvu i siromaštvu. Ja sam Luka Ožegović koji uz oca odrasta u siromaštvu. Živimo u kući sa još dve porodice i zapravo iznajmljujemo samo sobu. Paralelno postoji porodica Kanački, koju čine Ada Kanački - uspešna žena i njen sin Aleksa. U jednom trenu, život mi se okreće naglavačke. Ceo zaplet je već u startu veoma interesantan, koliko god bio španski, prilagođen je našem mentalitetu. 

Šta biste poručili gledaocima, zbog čega ne bi trebalo da propuste ovu seriju?

- Gledaoci će se sigurno prepoznati u nekim segmentima serije, baš zato što je prilagođena našem mentalitetu i podneblju. Uživaće u dobroj, zanimljivoj i veoma dinamičnoj priči koja krije brojne zaplete. Sa svakom novom epizodom shvatiće da ima puno svakodnevnih životnih situacija. Biće ovo "Španija na srpski način", zato ne propuštajte!