Ljubav na daljinu: Poznati parovi koji su dokazali da je moguća ljubav preko žice

Kada je prava ljubav u pitanju, ne postoji daljina koja može da utiče na nečiji odnos, a ovo su parovi koji su dokazali da bez obzira na užurbani raspored ništa ne može da stane na put između njihove strasti.

.

Emili Blant i Džon Krasinski upoznali su se 2008. godine. Bila je to ljubav na prvi pogled. Budući da su oboje glumci, gotovo nikada nisu bili u istom gradu, a njihov raspored je bio veoma gust. Međutim, odlučili su da sebi daju šansu, pa su sada već deceniju u braku u kojem su dobili dvoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest Birthday Dear @Johnkrasinski ❤️??. #Emilyblunt #Johnkrasinski #HappyBirthdayJohnkrasinski

Објава коју дели Emily Blunt (@emilybluntofficial) дана

.

Viktorija i Dejvid Bekam su jedan od najpoznatijih parova. Godinama su bili u vezi na daljinu. Dejvid je dugo živeo u Kaliforniji, a Viktorija u Londonu. Međutim, udaljenost između njih nikada nije ometala njihovu ljubav. U braku su već 20 godina i imaju četvoro dece.

NIkol i Kit, foto: Photo by Mark Kolbe/Getty Images, Entertainment
NIkol i Kit, foto: Photo by Mark Kolbe/Getty Images, Entertainment
.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik su u braku više od 22 godine. Njih dvoje nikada nisu dopustili da ih daljina razdvoji. Iako su često nedeljama razdvojeni zbog prirode njihovog posla, Sara je kazala da udaljenost samo jača njihovu ljubav.

Vanesa Hadžens i Ostin Batler zajedno su sedam godina. Na početku veze su živeli u različitim vremenskim zonama, ali su i uprkos tome uspeli da očuvaju svoju vezu. Na pitanje kako to uspevaju, Batler je rekao da oboje čine sve da bi partner bio sretan.

Nakon što se Nikol Kidman razvela od Toma Kruza dugo se borila s depresijom. Tokom ovih mračnih dana upoznala je Kita Urbana koji se u nju zaljubio na prvi pogled.

.

Dugo su funkcionirali na daljinu, a tada je telefon bio njihov jedini saveznik. Osim toga, svaki put kada Kit ode na put, ostavi Nikole ljubavno pismo.

.

Supermodel Ešli i reditelj Džastin Ervin venčali su se 2010. godine i očekuju svoje prvo dete. Čak i nakon što su se venčali, dugo su bili odvojeni jer je Džastin radio u Los Anđelesu, dok je Ešli bila u Njujorku.

Pre nego su se venčali Megam Markl i princ Hari živeli su na različitim kontinentima. Ali su se dogovorili da neće proći 14 dana, a da se ne vide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan looked fabulous on her first official engagement this year ?? @meghanmarkle_official

Објава коју дели Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) дана

.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds nesumnjivo su jedan od omiljenijih poznatih parova. Pre nego su se venčali bili su najbolji prijatelji, potom su bili u vezi na daljinu, a sada su u braku. Koja je tajna njihove uspešne ljubavi? Trude se da nikada ne rade istovremeno, piše "Bright side"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I picked a good one. Happy birthday @vancityreynolds ?

Објава коју дели Blake Lively (@blakelively) дана

.

Izvor: B92.net/