Konačno fotografija trudne Berguzar Korel! Fanovi je "bombarduju" komplimentima, a glumica poručuje: Ne mogu opisati našu sreću...

Glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc, koji su publici ostali u sećanju kao Šeherezada i Onur iz megapopularne turske sapunice "Hiljadu i jedna noć", uskoro očekuju proširenje porodice.

foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment
foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment
.

Par je srećnu vest turskim medijima otkrio krajem leta, a Berguzar je na Instagramu nedavno podelila fotografije na kojima se vidi njen trudnički stomak. Sudeći prema fotografiji, primetno je da je popularna Šeherezada u poodmakloj trudnoći.

Slavna turska glumica fotografijom je oduševila fanove, koji su je obasipali komplimentima. "Ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osećam. Jako smo srećni i zahvaljujemo svima na lepim željama", izjavila je glumica.

.

Berguzar i Halit već imaju devetogodišnjeg sina Alija, podseća Klix.ba. Zaljubili su se pre 13 godina, upravo na snimanju serije "Hiljadu i jedna noć", a glumac je zbog Berguzar napustio tada trudnu suprugu Gizem Sojsaldi.