Nova godina na Prvoj televiziji: U znaku dobre zabave, humanosti i sjajnog filmskog maratona

Prva televizija poželeće svojim gledaocima srećnu Novu godinu odličnim filmskim maratonom za sve generacije koji će startovati već od 21 sat.

Tv program, foto: Depositphotos/belchonock
Tv program, foto: Depositphotos/belchonock
.

Gledaoci će uživati u najvećih svetskim hitovima poput „La-la lend“,

Ema Stoun i Rajan Goslin u La-La-Lend, foto: Promo
Ema Stoun i Rajan Goslin u La-La-Lend, foto: Promo
.

Ludi Božić u kancelariji“„Kraljevstvo izlazećeg sunca“,

Kraljevstvo izlazećeg sunca, foto: Promo
Kraljevstvo izlazećeg sunca, foto: Promo
.

Priča nad pričama“,

Priča nad pričama, foto: Promo
Priča nad pričama, foto: Promo
.

Začarana“, „Četiri Božića“, „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“.

Džoni ingliš, foto: Promo
Džoni ingliš, foto: Promo
.

Ceo dan programski sadržaj Prve biće u duhu praznika – „Exkluziv“, „Exploziv“, „Pratkična žena“ kao i emisija „150 minuta“ koja će imati svoje specijalno izdanje od 13 časova. Voditeljski tandem Jovana Vukojević i Dejan Pantelić ugostiće mnoge poznate ličnosti, a biće i veoma veselo u studiju gde će se za dobre pesme pobrinuti Akustik bend koji će svirati uživo.

Ono što je karakteristično za program Prve televizije jeste da mislimo i na one kojima je pomoć najnepohodnija kako tokom cele godine tako i u danu kada dočekujemo Novu godinu sa najlepšim željama. Stoga će i kviz „Prva te zove“ biti u duhu darivanja i imati svoje specijalno novogodišnje VIP izdanje. Biće zanimljivo videti kako se poznate ličnosti snalaze u ovom popularnom kviz znanja, a saznaćemo i kome će pokloniti osvojeni novac.

„Novogodišnjih 150 minuta“ – utorak, 31. 12., sreda, 1.1. i četvrtak, 2.1. u 13h

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@prvajovana @deki.pantelic ❤️?❄️☃️ #prvatelevizija

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

.

Uoči dočeka 2020. godine, u studiju Prve televizije dočekaće vas ekipa vašeg omiljenog dnevnog magazina “150 minuta”. Uživo sa Jovanom Vukojević i Dejanom Pantelićem, družiće se ekipa popularne serije “Istine I laži” – Jelena Gavrilović, Anja Mit, Stefan Buzurović kao I mnoge druge poznate ličnosti koje će nam otkriti gde će prvesti najluđu noć I šta će poželeti sebi I svojim dragim osobama u Novoj godini, koji su to sastojci najvažniji za sreću i uz koje pesme najviše vole da se opuste I vesele.

Za dobru muziku pobrinuće se sjajni Akustik bend, a ekipa emisije spremaće sa gostima I novogodišnju večeru. Prvog januara zakazano je druženje sa glumcima omiljene porodične serije “Sindjelići”, a videćemo I učesnike sjajnog I najhumanijeg šoua – “Tvoje lice zvuči poznato”, dok će nam astrolozi reći detaljnu prognozu za svaki horoskopski znak. Mali glumci iz škole glume Danijele Vranješ na simboličan način, kroz skečeve, ispratiće staru i dočekati Novu godinu. Ukoliko ste spremni za novog “člana“ porodice, ne propustite da gledate emisiju prvog dana u Novoj godini jer ekipa ne odustaje od svog plemenitog cilja – ovog puta pokušaće da pronaće dom za deset najslađih kuca. Videćete i kako su izgledali novogodišnji dočeci širom zemlje. Drugog januara gledaćemo pregled najboljih „150 minuta” iz 2019. godine, podsetiti se gde je ekipa putovala, prisetiti se najboljih i najsmešnijih minuta prethodne godine, a gledaoci će se smejati I brojnim lapsusima koji su nastali u okviru ovog omiljenog porodičnog TV magazina. “150 minuta” biće deo vaše svakodnevice tokom svih prazničnih dana...

Praktična žena – utorak, 31.12. u 16.30h

Pripremamo se za najluđu noć! Atmosferu do usijanja dovodi Dejan Petrović, Big Bend! Dejan nam otkriva i recept koji je odličan za mamurluk, a to je užička komplet lepinja. Ekipa Praktične žene ima savete za uspešniji početak godine, uz svoje plesne bravuroze uz trubače.

Praktična žena – sreda, 1.1. u 16.30h

Nataša zajedno sa svojom ekipom sređuje nered od prethodne noći i osvrće se na najzanimljivije segmente iz emisije. Sezonu smo otvorili uz muziku i ples, pa da se prisetimo kako je to izgledalo! Kako nas je zabavio fantastični i uvek duhoviti Zoran Pajić i kako smo sa Janom Milić pravili malu parodiju na selfi pogledajte od 16:30h u Praktičnoj ženi.

Novogodišnji Exkluziv – utorak, 31.12. u 17.30h

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srećni praznici! ❄️❤️? @exkluzivprvatv @wisteriaespalier @lady_buzzz

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

.

Praznično izdanje najgledanije emisije o poznatim ličnostima „Exkluziv“ vodiće nas kroz sve gradove Srbije i Crne Gore. Pratićemo u stopu naše zvezde i izveštavati iz njihovih toplih domova ali i iz klubova i sa trgova na kojima će nastupati u najluđoj noći. Saznaćemo koji su to najznačajniji trenuci VIP scene koji su obeleželi godinu za nama, kome je bila više, a kome manje uspešna. Šta su poznati poželeli svojim fanovima, a šta sebi i svojoj porodici i koji su im planovi u Novoj godini, sve to i još mnogo iznenađenja u specijalnom novogodišnjem izdanju omiljene emisije o domaćim i regionalnim zvezdama – „Exkluzivu“.

Kviz “Prva te zove” – VIP novogodišnje izdanje sa humanim ciljem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Specijalno novogodišnje izdanje @prvatezove ?❤️ Večeras u 19:40h ? #prvatelevizija #prvatezove

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

.

TRI VODITELJA, TRI POZNATE LIČNOSTI

Pitanja iz različitih oblasti, tri tačna odgovora, svaki po 50.000 dinara ide u dobrotvorne svrhe

Ovog utorka, omiljeni kviz gledalaca koji je za kratko vreme osvojio poverenje gledalaca - “Prva te zove” imaće svoje specijalno izdanje sa najlepšim ciljem – pokloniti novčani fond onima kojima je pomoć neophodna. Stoga će i ova epizoda ima svoje specifičnosti, voditelji Uroš Jovčić, Miloš Maksimović i Ivan Milovanović su prvi put zajedno i ugostiće tri poznate ličnosti koje dobro poznajemo i volimo. Ovi hrabri VIP-ovci će pred svima pokzati svoje znanje I koncentraciu I osvojiti novčanu nagradu od 50.000 dinara koja će se u njihovo I u ime Prve televizije pokloniti u dobrotvorne svrhe. Oni će odgovarati na pitanja iz različitih oblasti, po već dobro poznatom principu. Pred njima je tabela od 16 polja, oni biraju polje I dobijaju jedno pitanje. Ukoliko tačno odgovore, osvajaju 50.000 dinara koje će pokloniti pojedincu ili instituciji po svom izboru.

Exploziv – praznična izdanja, radnim danima u 19h

Exploziv – utorak, 31.12. u 19h

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❄️☃️ @prvatelevizija

A post shared by Prva televizija (@prvatelevizija) on

.

Novogodišnja noć je pred nama. I biće tu svega. I muzike i alkohola i lepih želja. A biće tu i oni. Trubači. I večeras ćemo ih sretati na ulicama naših gradova i biće centralni deo svih naših proslava. A “Exploziv” vas vodi u jedno specifično selo na jugu Srbije. Selo iz kojeg je potekao možda i najveći trubač sa naših prostora Boban Marković. Dvadesetak kilometara od Vladičinog Hana nalazi se selo Lepenica. I u njemu stotinak kuća i čak 12 trubačkih orkestara. U večerašnjoj emisiji videćete kako izgleda život u kući trubača, kako se pripremaju za nastupe i da li se od trube može živeti. Upoznaćete i najmlađeg trubača Srbije kao i devojku koja je šef trubačkog orkestra.

Autor priče: Dejan Vučenović