Praznična projekcija filma "4 ruže" u Domu omladine Beograd

Debitantski film reditelja Vasilija Nikitovića "Četiri ruže“ imate priliku da pogledate u Domu omladine Beograd 30. decembra.

Film &4 ruže& je svojevrstan mozaik urbanih likova, foto: Promo
Film "4 ruže" je svojevrstan mozaik urbanih likova, foto: Promo
.

"Četiri ruže" je svojevrstan mozaik urbanih likova, koje tokom jedne beogradske noći povezuje želja za brzom i lakom zaradom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Film se sastoji od nekoliko paralelnih priča smeštenih u ambijent noćnog života Beograda.

U središtu carstva poroka noćnog kluba u kome se vodi bespoštedna borba, često i sa druge strane zakona, naći će se običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da pobegne od svega, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Jedan od upečatljivijih segmenata filma jeste i originalna muzika. Neke od filmskih numera izvode bendovi i autori poput The Kuguars, Lollobrigida, Sevdah Baby, Pavel, Glissers, grupa Kal, Rambo Amadeus, Bobana Petrović i drugi. Odličnu glumačku ekipu predvode Dragan Jovanović, Srđan Žika Todorović, Gordan Kićić, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić i Jana Milić. Scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, direktor fotografije je Dimitrije Joković – Džima, scenograf Ivan Denić, dizajner zvuka Aleksandar Protić, montažer Stevan Marić, kompozitorka Marija Jelić, za kostim i šminku pobrinula se Milica Šujica, a producent filma je Vasilije Nikitović.

Film je snimljen u produkciji Kinooko filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Publika će imati priliku da pogleda film na specijalnoj projekciji u Domu omladine beograd 30. decembra sa početkom u 18 časova.

Tom prilikom biće upriličen i sountrack koncert, pa će posetioci moći da čulu numere Lolobrigida, Ramba Amadeusa, Pavel band-a, Kal-a, Sevdah baby i Ivane Vladovic, The Glissers-a, Maraya i The Dridgersa.