Besna Ana Bekuta s podignutom rukom Jeleni rekla: "Prestani"! Zbog komentara Goce Lazarević žiri NAPUSTIO STUDIO! (VIDEO)

Još uvek pratimo prvi krug i vredno tražimo talentovanog kandidata, koja bi mogao da ponese titulu nove zvezde Granda. Ove subote će gostujući član i potencijalni mentor biti Goca Lazarević, koja očigledno nije imala problem stručnom žiriju da kaže šta misli o njihovom žiriranju.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Goca je insistirala da se jednom takmičaru da još jedna šansa kako bi otpevao drugu pesmu, a Jelena Karleuša je objasnila starijoj koleginici da oni više nemaju nerava da slušaju takmičare bez ikakvog talenta.

"Onda treba da promenimo žiri i da dođe neko ko ima živaca", rekla je Goca, a čuvena šestorka je demonstrativno ustala i napustila svoje bele fotelje.

Đorđe i Jelena su pokušavali da imitiraju narodnjački stil pevanja na podrugljiv način, a to se nije dopalo Ani Bekuti, koja je ustala sa stolice, prišla Jeleni i zamahnula rukom prema njoj kao da će je udariti svakog momenta. "Prestani, prestani", vikala je Ana, dok se diva smejala koleginicinoj reakciji.

U videu pogledajte kako je to izgledalo:

.

Izvor: Grand.online