Ni London ni Los Anđeles: Princ Hari i Megan Markl božićne praznike provode u Kanadi!

Nakon nekoliko nedelja nagađanja, iz Bakingemske palate konačno je stigla potvrda da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa božićne praznike zajedno sa svojim siničićem Arčijem provesti u Kanadi.

Princ Hari i Megan Markl božićne praznike provode u Kanadi, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images Entertainment
Princ Hari i Megan Markl božićne praznike provode u Kanadi, foto: Toby Melville - WPA Pool/Getty Images Entertainment
.

Supružnici su odlučili da tokom ovog perioda uzmu šestonedeljni odmor i otputuju iz Velike Britanije, čiji stanovnici im poslednjih meseci nisu naklonjeni. Umesto s kraljicom i celom porodicom, Božić će proslaviti na drugom kontinentu.

Upravo u gradu gde su se, na početku svoje veze, u tajnosti sastajali dok je Megan tu snimala seriju 'Suits', ovih dana stigli su princ Hari i njegova porodica.

U Torontu, gde živi i najbolja prijateljica Megan Markl, Džesika Malroni sa suprugom i decom, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provešće božićne praznike, daleko od Velike Britanije koja im poslednjih meseci nije naklonjena.

Iako se nagađalo kako će Božić slaviti u Los Anđelesu, zajedno s Meganinom majkom Dorijom Ragland, to se na kraju nije dogodilo, a prema rečima izvora bliskih paru, Megan i Hari još nisu krenuli u razgledanje Toronta, već uživaju zajedno sa sinom daleko od znatiželjnih pogleda javnosti.

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa svoje privatno vreme provode u Kanadi. Odluka da upravo tamo borave tokom božićnih praznika dokazuje još jednom koliko im znači ova zemlja, članica Komonvelta. Princ Hari bio je čest gost u Kanadi poslednjih godina, a i Megan je živela tamo sedam godina, pre nego što je postala članica kraljevske porodice. Oduševljeni su toplinom i dobrodošlicom koju su im pružili Kanađani, kao i prirodnim lepotama u kojima uživaju zajedno sa svojim sinom", izjavio je portparol palate.

U Kanadu je navodno stigla i Dorija Ragland, ali tačna lokacija, zbog sigurnosnih mera, neće biti otkrivena.

Dobrodošlicu u Kanadu poželeo im je i premijer Džastin Trudo, a dok oni uživaju preko okeana, u kraljevskoj porodici svi su u strahu nakon što je Harijev deda, princ Filip, u petak hitno hospitalizovan zbog posledica bolesti čiji su simptomi nalik gripu.

Izvor: tportal.hr