U gostima kod Borjana: Igrao za reprezentaciju Kanade, suprugu zaprosio u crkvi, vozi "smarta" i ne voli da se eksponira

Najbolji igrač srpskog šampiona za aktuelnu godinu je otvorio vrata svog doma Filipu Čukanoviću, autoru emisije "Lično, nezvanično".

U gostima kod porodice Brojan, foto: video_media_lib
U gostima kod porodice Brojan, foto: video_media_lib
.

Milan Borjan je sa porodicom živeo u Kninu, ali je ratni vihor doveo do toga da se preseli u Beograd.

"Tih pet godina, od 1995. do 2000. smo živeli u Beogradu, u blokovima. Moji su predali papire za odlazak u Ameriku, Australiju, Kanadu i Zimbabve, dobili smo da možemo da odemo u Kanadu i Zimbabve i onda je trebalo doneti odluku. Ćale je odlučio da idemo za Kanadu. Moji i dalje žive tamo, ne planiraju da se vrate, lepo im je", naveo je Borjan.

Zanimljivost je da je on 1998. godine bio deo kadetske reprezentacije, tada Jugoslavije, ali da je potom postao reprezentativac Kanade.

"Verovao sam u sebe da ću jednog dana napraviti nešto. Mnogo puta sam razmišljao o tome da prekinem sa fudbalom, da se vratim u Kanadu, da završavam školu, nađem posao... Otac me je gurao i govorio mi da radim ono što volim", istakao je Borjan.

Kako je naveo, ne voli da se u javnosti eksponira, niti da pokazuje svoje finansijsko stanje kupovinom skupih automobila.

"Meni automobil treba da se prevezem od jedne do druge tačke... Zaustavljaju me često saobraćajci, dobijam dosta kazni zbog nevezivanja pojasa, jednostavno zaboravim, ali moram da naučim, nema propusta", istakao je Borjan.