Revolucionarni pomak: Od januara dve domaće HIT serije na Prvoj! Simulacija realnosti u studiju Vesti i još mnogo noviteta u 2020!

Prva televizija pripremila je niz iznenađenja kada je reč o novoj programskoj šemi, a neke od noviteta ćete moći da gledate već u januaru! Šta nas sve čeka u 2020, godini velikog jubileja, otkriva Slađana Paunović, PR menadžerka naše televizije.

foto: Prva Tv
foto: Prva Tv
.

„Sledeće godine proslavljamo 10 godina postojanja Prve televizije... Čini mi se da je Prva televizija zaista napravila veliki medijski bum na tržištu Srbije i podigla lestvicu na jedan zaista visok nivo. Tako da je neminovno konkurencija krenula da sledi neke naše poteze“ – objašnjava Paunović, i dodaje:

„Ono na šta smo mi navikli naše gledaoce i što je negde zaštitni znak Prve televizije jeste kvalitetan programski sadržaj od kog ne odstupamo.“

Paunović otkriva da nas u Vestima čeka još mnogo novina, a jedna od njih predstavlja revolucionarni pomak u prezentaciji vesti u vidu simulacije realnosti u studiju! Udarni termin će već od januara biti bogatiji za dve nove domaće HIT serije „Tate“ i „Igra sudbine“. I jedna i druga stižu iz „kuhinje“ produkcijske kuće „Smart Media Production“, koja je kreirala sada već kultnu seriju „Istine i Laži“, a čiji nastavak, tačnije treću sezonu, takođe očekujemo!

Ali, to nije sve, pogledajte šta nas od noviteta još čeka u 2020!

.