"Čekaj, ovo je Borat. Borat je nabildovan?" Nakon što je supruga objavila snimak Boratov snimak s treninga, fanovi u šoku!

Komičara Sašu Barona Koena mnogi su zapamtili kao legendarnog Borata i verovatno vam je prva asocijacija na njega slavna scena u monokiniju. Zato su se mnogi iznenadili kad je njegova supruga Isla Fišer objavila snimak na kom Saša diže tegove bez majice i teško su ga prepoznali!

foto: Screenshot: Youtube/Instagram
foto: Screenshot: Youtube/Instagram
.

Naime, Saša je nominovan za Zlatni globus za ulogu u Netfliksovoj seriji "The Spy" pa mu je supruga javno čestitala na Instagramu i opisala koliko je truda uložio u tu ulogu, piše Index.hr.

"Jako sam ponosna zbog nominacije. Toliko se trudio u transformaciji za tu ulogu, ne samo što se morao da se reši stomaka (pogledajte video) već je morao i da naučiti tri dijalekta, uključujući sirijski, živeo je u Kazablanki, uglavnom uživljen u lik, četiri meseca dok je trajalo snimanje", napisala je uz objavu.

.

Među prvima mu je čestitala glumica Kortni Koks, a dobio je i brojne komplimente od svojih fanova.

"Bitno je za sve nas da shvatimo da je Saša zapravo seksi", "Pomislila sam da ovaj lik izgleda kao Saša, ali je nabildovan, onda sam pročitala tekst", "Čekaj, ovo je Borat??", "Borat je nabildovan?", "Ne mogu da verujem da se toliko doveo u formu", pisali su mu.