Showbiz vesti

Od kuće napravila novogodišnju bajku, a onda sve objasnila dirljivom posvetom: "Ove godine tema mi je bila ANĐEO..."(VIDEO)

"Ovo je prva Nova godina koju ću provesti bez moje majke... " - ovako je pevačica Jelena Karleuša započela objašnjavanje video klipova na kojima se vidi predivna novogodišnja dekoracija.

12.12.2019. - 12:17h
JK
JKfoto: Prva TV

Ovih dana društvene mreže, a pre svega Instagram, "gore" od fotografija okićenih jelki i lampiona. Naravno, poznate ličnost prednjače kada je reč o objavljivanju ovakvog sadržaja, a trendu se pridružila i naša pevačica Jelena Karleuša. 

Na svom Instagram profilu okačila i kako izgleda unutrašnjost njenog doma - dvorište, ali i sama kuća u potpunosti su ukrašeni lampicama, a tu su i predivne figure irvasa, Sneška Belića i neizbežnog Deda Mraza. 

Ipak, važnije od svega bila je tema ovogodišnjeg ukrašavanja, a pevačica je ispod videa napisala da je bila inspirisana anđelima, tačnije svojim anđelom...

Za razliku od mnogih, ona je ove godine imala specijalnu posvetu i jaku emotivnu poruku...

“Ove godine tema mi je bila ANĐEO... Ovo je prva Nova godina koju ću provesti bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i ovo je posveta njoj... Za mog ali i za sve naše anđele koji nas gledaju i štite od zla...” - napisala je Jelena.