U Madridu sa Lukom Jovićem: Kako je postao "Jovara-pekara", koliko bi dece želeo da ima i šta o našem asu misli Luka Modrić! VIDEO

U emisiji "Lično, nezvanično" autora Filipa Čukanovića na Prvoj televiziji gost je bio fudbaler Real Madrida Luka Jović. Poznati sportista je Filipu Čukanoviću otvorio vrata svog doma u Madridu, pokazao mu kako živi, s kim se druži... Zavirili smo i na trening čuvenog Reala, a onda nam je, po prvi put za srpske medije i ekskluzivno za Prvu, o Luki govorio još jedan Luka - Luka Modrić.

Šta smo sve saznali o našem asu, o njegovom emotivnom statusu, ali i želji da postane tata i "po drugi, treći, ako ne i četvrti put", pogledajte u nastavku.

Luka Jović, foto: Prva TV
Luka Jović, foto: Prva TV
.

Reprezentativac Srbije je javnosti predstavio kako izgleda jedan njegov dan u prestonici Španije, a pored njega u emisiji su govorili njegovi prijatelji sa kojima živi u Madridu.

Nekadašnji golman mlade selekcije Crvene zvezde Jovan Vićić je otkrio kako je Luka dobio nadimak "Jovara-pekara".

"Bili smo kod Grofa u Zvezdi i gospodinu je bilo zabranjeno da jede u pekarama i brzoj hrani. Izbegao je da ti da odgovor danas, sada ću ti ja ispričati istinu kako je nastao taj nadimak. Pre treninga, ujutru, svratili smo bili u jednu pekaru blizu "Marakane". Nama to nije bilo zabranjeno, ali je i Luka naručio svašta i krenuo da jede. U tom trenutku se pojavio Grof, parkirao se ispred pekare i proderao "Jovara-pekara". Svi smo se smejali i posle je u svlačionici bili priče o tome", naveo je Vićić.

Selidbom u Frankfurt mladi fudbaler je sa sobom poveo i prijatelje. Jedan od njih je Boban Perić koji je sada i u Madridu.

"Živeli smo u Frankfurtu 200 na sat i naš mali je na terenu sve davao. U Madridu smo krenuli drugačijim putem, ozbiljnije, možda se vratimo na stari da bi krenulo da se igra", naveo je Perić u šali.

Filip Čukanović u domu Luke Jovića, foto: Prva TV
Filip Čukanović u domu Luke Jovića, foto: Prva TV
.

Jović je otkrio i kako je saznao da je postao fudbaler Reala.

"Bio sam sam u kolima, krenuo sam u selo. U kolima mi je upaljen zvuk na telefonu, nešto je zavibriralo i video sam da me je na Instagramu označila zvanična stranica Real Madrida. Ne mogu da opišem taj osećaj, bio sam jako iznenađen, iako sam se ja sve već dogovorio sa Realom, ali je bilo problema sa obeštećenjem", istakao je Jović.

O svom imenjaku je za prvi put za srpske medije govorio Luka Modrić, opširnije o tome u posebnoj vesti.

Luka Modrić prvi put govorio za srpske medije

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida Luka Modrić je prvi put govorio za srpske medije.

Luka Modrić ekskluzivno za Prvu, foto: Prva TV
Luka Modrić ekskluzivno za Prvu, foto: Prva TV
.

Sa njim je u Madridu razgovarao Filip Čukanović, u okviru emisije "Lično, nezvanično" koja je posvećena Luki Joviću, a premijerno će biti prikazana na Prvoj televiziji u nedelju od 18.50.

Jedan od najboljih veznih fudbalera sveta retko daje intervjue, ali je ovom prilikom pristao na razgovor jer je tema bio njegov mlađi saigrač i imenjak.

"Nije bilo previše saveta osim onih bazičnih. Tu sam mu na raspolaganju za šta god treba. Luka je mlad, ima dosta pitanja, normalnih pitanja u vezi sa ekipom. Rekao samu šta god mu treba, što se kaže, u podne, u ponoć, da mi se javi, drage volje ću mu pomoći ako mogu", naveo je Modrić.

Dodao je i da je Real Madrid najveći klub na svetu i da igrači treba da uživaju u privilegiji da nastupaju na stadionu Santjago Bernabeu.

"Luka treba da uživa, da maksimalno radi na svakom treningu, na svakoj utakmici. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač, talentovan je jako i na njemu je da radi", dodao je Modrić.

U razgovoru se prisetio i svojih prvih dana u Madridu.

"Ja sam prošao ono što on sada prolazi, prve godine, kada ne igraš standardno... Ljudi imaju mišljenja i misle da je fudbal kao Menadžer i da se tek tako stvari dešavaju i igrači menjaju. Luka mora da bude strpljiv, da radi i na njemu je koliko će želeti da uspe u Realu", dodao je Modrić.