To može samo Čola: Zdravko Čolić je jedina zvezda Balkana koja je uspela da napuni četiri Arene i otvori petu!

Interesovanje za koncerte Zdravka Čolića ne prestaje! Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su neviđenom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine. Želja fanova, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u Štark areni.

Jedan je Čola, foto: Printscreen/PrvaTV
Jedan je Čola, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova od kojih neki žive pola veka! Te rekorde ruši i danas! Ovakav uspeh možda i ne treba da čudi. Još od prve velike turneje davne 1978. godine na kojoj je promovisao rekordni album „Ako priđeš bliže“ rasprodast u više od milion kopija , do današnjeg dana niže uspehe, koje ne polaze za rukom nikome. Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu ličnost, a svaka naslovna strana imala je Čolin lik. Devojke su doslovce padale u nesvest kada bi ga videle. Bio je zvezda u svim svojim bojama i nijansama, a popularnost i uspeh nije pratila očekivana nadobudnost. Naprotiv. Bio je skroman kakav je i ostao danas. Snimio je 15 studijskih albuma, održao na hiljade koncerata i prodao milione albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka! I bez dileme, on je naša najveća zvezda svih vremena!

Ulaznice za 5. koncert, 27. decembra u Štark areni su od danas u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cenama.