Hurem snimila video za Severinu: "Dolazim na sledeći koncert!"

Severina je poslednjih dana imala pune ruke posla, vredno je radila na promociji svoje koncertne turneje i pripremala se za nastup u Beogradu. Njena prijateljica, turska glumica Merjem Uzerli poslala joj je posebnu video poruku koju je oduševljena pevačica podelila na svom Instagram profilu.

Merjem Uzerli, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Merjem Uzerli, foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Severina je u subotu održala spektakularan koncert u Štark Areni u okviru svoje regionalne turneje "The Magic Tour" koju je započela u Splitu 16. novembra. Da pevačica ima veliku podršku svojih kolega dokazao je i video koji je objavila na svom Instagram profilu, a koji je pregledan više od 200.000 puta.

Snimila ga je glumica koju svi pamte po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Velilčanstveni", a o čijem je liku Severina 2013. godine snimila pesmu.

.

"Zdravo draga Severina, u vozu sam pa moram da pričam tiše. Mnogo sam želela da budem na tvom večerašnjem koncertu u Beogradu, ali ne mogu da dođem jer ću naredna 24 sata provesti s kćerkom i roditeljima. Izvinjavam ti se zbog toga, nadam se da ćemo se videti u budućnosti, radujem se tome. Šaljem ti mnogo poljubaca i sreće na koncertu. Šaljem ti ljubav, idući put ću doći", rekla je Uzerli.

Izvor: Klix.ba