Upropastila je celu kombinaciju: Bolne štikle Kim Kardašijan nimalo ne laskaju nogama

Drugu godinu zaredom u SAD se dodeljuju nagrade za najbolje influensere. Ovogodišnjoj dodeli nagrada "American Influencer Awards" prisustvovala je i Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan, foto: Andreas Rentz/Getty Images Entertainment
Kim Kardašijan, foto: Andreas Rentz/Getty Images Entertainment
.

Rijaliti zvezda došla je na dodelu kako bi svom prijatelju Mariju Dedivanoviću uručila priznanje za umetničko dostignuće.

Dedivanović je Albanac iz Crne Gore, a odrastao je u Njujorku. Kim je upoznao 2008. godine na snimanju jednog editorijala i tada je započela njihova saradnja koja traje više od 10 godina.

.

Za ovu prigodu Kim je odabrala fantastičnu vintidž haljinu Džona Galijana modne kuće Dior.

Haljinu vatrene crvene nijanse iskombinovala je sa štiklama koje potpisuje Manolo Blanik, ali za razliku od haljine koja već skuplja pohvale na društvenim mrežama, one su naišle samo na kritike.

.

"Te cipele ne mogu biti udobne. Plastika se urezala u kožu, a njeni prsti razbežali su se na sve strane", komentarisala je jedna korisnica Instagrama, a druga je dodala da joj nije jasno zašto Kim stalno insistira na takvim plastičnim modelima štikli.

"Izgledaju bolno. Šteta dobre haljine, upropastila ju je ovim cipelama", dodala je još jedna kritičarka njen odabir obuće.

Izvor: Zadovoljna.hr