Showbiz vesti

Ne prestaje da šokira: Posle najnovijeg snimka koji je objavila na Instagramu, Madonini fanovi zgroženi! Neslana šala ili? (VIDEO)

O ovom snimku kraljice popa pričaće se još dugo!

18.11.2019. - 11:37h
Madona
Madonafoto: Photo by Michael Campanella/Getty Images Entertainment

Pop ikona, Madona (61), objavila je nedavno snimak koji je šokirao planetu.

Naime, ona je posle jednog od koncerata odlučila da odmori mišiće i to na način koji praktikuju profesionalni sportisti. Posle kraće pripreme, pevačica je sela u kadu prepunu leda, kako bi oporavila umorne i ispovređivane noge.

Najbizarniji deo usledio je nakon što je Madona izašla iz kade. Ona je uzela šolju sa tekućinom žute boje, a iako se pretpostavlja da je unutra bio čaj koji će je zagrejati posle boravka u ledu, njen komentar je zgrozio mnoge!

Kao što ste mogli da čujete u snimku, madona ispija šolju žute tečnosti i kaže: 

- Dobro je popiti urin nakon što izađete iz ledene kupke.

Pevačica je snimak ovog malog rituala objavila na Instagramu uz opis Hoćemo li da započnemo izazov u ledenoj kupki, a potom je pokazala kako se oporavlja od nekoliko sati igranja i pevanja. Videli smo njene modrice, umor, odlično raspoloženje, ali još nešto.

Njeni obožavaoci nisu imali previše razumevanja za pevačicin gest: Grozna senilna žena; Željna pažnje...; Ovo više nije ni šokantno, samo je odvratno... - bili su neki od brojnih komentara na Instagramu.