Showbiz vesti

Đorđe Balašević imao infarkt: Zbog lošeg zdravstvenog stanja otkazan koncert u Kragujevcu

Iz zdravstvenih razloga odložen je koncert legendarnog kantautora Đorđa Balaševića koji je bio zakazan za večeras u rasprodatoj dvorani "SBB hali Jezero" u Kragujevcu.

15.11.2019. - 14:16h
Panonski mornar
Panonski mornarfoto: Dragan Milovanov / e-stock.us

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo...Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo", saopštava kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra., stoji u saopštenju.

 

Prema pisanju "Blic"-a, Đorđe Balašević imao je infarkt i to je razlog za otkazivanje koncerta. Trenutno se nalazi u Instituttu za kariovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i gde su mu navodno ugrađeni stentovi. Kako nezvanično saznaje ovaj list, naš čuveni pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući

Izvor. b92.net/blic.rs