Showbiz vesti

Nekad i sad: Čuvene "Prijateljice" ponovo na okupu!

Iako je od završetka snimanja serije "Prijatelji" prošlo već 15 godina, svi su i dalje ostali u odličnim odnosima, što je Dženifer Aniston potvrdila pre mesec dana zajedničkom fotografijom, ujedno i svojom prvom objavom na Instagramu.

11.11.2019. - 08:25h
Ovako su izgledale pre 15 godina
Ovako su izgledale pre 15 godinafoto: Kevin Winter/Getty Images/Hulton Archive

Slavne "Prijateljice" iz serije nedavno su se ponovo ujedinile na dodeli nagrada SAG AFTRA Foundation’s Patron of the Artists Awards u Beverli Hilsu.

Monika (Kornti Koks), Rejčel (Dženifer Aniston) i Fibi (Lisa Kudrou) zagrljene su pozirale pred fotografima, što je bilo dovoljno da ukradu svu pažnju na događaju. 

Kortni je imala izazovnu elegantnu crnu odevnu kombinaciju sa providnom bluzom, pantalonama na crtu visokog struka i salonkama.

U crnom je bila i čuvena "Fibi" koja je nosila haljinu sa resama na krajevima i trendi puf rukavima, kao i salonke, prenosi Index.

Dženifer je odabrala crno-belu haljinu sa printom i dubokim dekolteom, kao i crne sandale, a osim stajlingom, istakla se u grupi i kao jedina dobitnica na dodeli. Naime, Aniston je dobila nagradu Artists Inspiration Award za svoj humanitarni rad, a Koks i Kudrou su na dodelu došle kako bi joj pružile podršku.

Izvor: Super žena