Nekad i sad: Čuvene "Prijateljice" ponovo na okupu!

Iako je od završetka snimanja serije "Prijatelji" prošlo već 15 godina, svi su i dalje ostali u odličnim odnosima, što je Dženifer Aniston potvrdila pre mesec dana zajedničkom fotografijom, ujedno i svojom prvom objavom na Instagramu.

Ovako su izgledale pre 15 godina, foto: Kevin Winter/Getty Images/Hulton Archive
Ovako su izgledale pre 15 godina, foto: Kevin Winter/Getty Images/Hulton Archive
.

Slavne "Prijateljice" iz serije nedavno su se ponovo ujedinile na dodeli nagrada SAG AFTRA Foundation’s Patron of the Artists Awards u Beverli Hilsu.

Monika (Kornti Koks), Rejčel (Dženifer Aniston) i Fibi (Lisa Kudrou) zagrljene su pozirale pred fotografima, što je bilo dovoljno da ukradu svu pažnju na događaju.

.

Kortni je imala izazovnu elegantnu crnu odevnu kombinaciju sa providnom bluzom, pantalonama na crtu visokog struka i salonkama.

U crnom je bila i čuvena "Fibi" koja je nosila haljinu sa resama na krajevima i trendi puf rukavima, kao i salonke, prenosi Index.

Dženifer je odabrala crno-belu haljinu sa printom i dubokim dekolteom, kao i crne sandale, a osim stajlingom, istakla se u grupi i kao jedina dobitnica na dodeli. Naime, Aniston je dobila nagradu Artists Inspiration Award za svoj humanitarni rad, a Koks i Kudrou su na dodelu došle kako bi joj pružile podršku.

Izvor: Super žena