Emili Ratajkovski otkrila recept savršene figure: Dan počinje kolačem

Jedni je znaju kao glumicu iz filmova kao što je "Gone Girl" ili serije "Easy", drugi kao model koji nosi sve veće i veće revije, ali većina je zna kao devojku čije telo važi za jedno od najboljih u Holivudu.

Emili, foto: Pascal Le Segretain/Getty Image, Entertainment
Emili, foto: Pascal Le Segretain/Getty Image, Entertainment
.

Emili Ratajkovski ima 28 godina, izgleda bolje nego ikad i ne stidi se da pokaže svoje obline. Štaviše, iako joj mnogi u komentarima na društvenim mrežama prigovaraju da je na fotografijama češće svučena nego obučena, ona za takve opaske ne mari, niti smatra da biklo kome treba da se pravda u vezi pokazivanja svog tela. Osim toga, glavno pitanje nije zašto voli da se fotografiše u nekom izdanju, već kako joj uspeva da izgleda tako dobro?! Prikupili smo njene izjave na temu životnih navika i pokušali da ogonetnemo tajnu savršenog izgleda.

Doručak

Ako ste mislili da će se na njenom jelovniku naći samo aki bobice i čija semenke, prevarili ste se. Ona, naime, kaže da joj većina jutra započinje na isti način, odnosno odlaskom u lanac Blacktop Coffee u kojem naručuje crnu kafu i omiljeni kolač "kouign-amann"

Ručak

Drugi obrok u danu ipak je nutritivno bogatiji i promišljeniji, pa Ratajkovski kaže da u većini slučajeva pojede salatu ili eventualno sendvič, ali priznaje da može da se kontroliše i vodi računa o tome da se zaista dobro oseća nakon što nešto pojede. Kaže i kako uz obrok voli da popije sok od povrća, poput onog od cvekle ili kurkume.

Večera

Kad je reč o večeri, ističe da je retko priprema kod kuće. Umesto toga, taj obrok je rezervisan za izlazak i druženje, a preferira lagane opcije poput sušija, uz neko dobro vino ili koktel. Sve u svemu, svoju ishranu opisuje kao balansiranu. Da, ponekad će najviše na svetu želeti da pojede mafin, ali će onda pripazati da su joj ostali obroci kvalitetniji.

Rutina vežbanja

U redu, iz dosad pročitanog ste shvatili da, iako ona možda nije idealna, Ratajkovski ipak o svojoj ishrani vodi računa. Ipak, pomislili bi mnogi, svoj dobar izgled verovatno u prvom redu duguje rigoroznim treninzima i satima znojenja u teretani. To, međutim, ne može biti dalje od istine, barem ako je verovati onome što deli sa javnošću. U više navrata je istakla kako nije osoba koja voli privatne treninge niti zatvorene prostore. Umesto toga, svaku će priliku iskoristiti za odlazak na planinarenje u okolini Los Anđelesa, a uz to odlazi i na časove joge - ali samo jednom nedeljno.

Izvor: Buro247.hr