Posle ovih činjenica o slavnima, nećete ih gledati istim očima: Eminem je vulgaran na sceni, ali u kući je zabranjeno psovanje

Vesti o njima se pišu i čitaju svakodnevno, pa bi čovek pomislio da ne postoji nešto što o slavnim ličnostima ne znamo. Međutim, postoje neke sitnice koje bi u potpunosti mogle da promene mišljenje koje ste imali o ovim slavnim osobama.

Može samo na sceni, Eminem, foto: Dave J Hogan/Getty Images for MTV, Entertainment
Može samo na sceni, Eminem, foto: Dave J Hogan/Getty Images for MTV, Entertainment
.

Eminem

Jedan od najvulgarnijih repera muzičke industrije ne dopušta psovanje u svoj kući.

Mark Rufalo

Ovaj simpatični i pomalo zbunjeni lik, zvezda filmova o superherojima, sklon je teorijama zavere. On je na primer, od onih koji veruju da su za teroristički napad 11. septembra krivi upravo Amerikanci.

"Zbunjen sam. Moja prva reakcija je bila da se zgrade ruše na ovaj način", rekao je on u jednom intervjuu.

Klint Istvud, foto: Neilson Barnard/Getty Images, Entertainment
Klint Istvud, foto: Neilson Barnard/Getty Images, Entertainment
.

Klint Istvud

Svi znaju da je Klint registrovani republikanac, ali on je stara škola i ne deli mišljenje mnogih koji pripadaju istom političkom opredeljenju.

Na primer, nema ništa protiv gej brakova i smatra da ljudima treba dati slobodu da rade šta god žele.

Džejms Vud

Nekada davno bio je jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu, ali je s godinama postao zagriženi desničar koji na svom profilu neprestano pljuje migrante, liberale i njihove ideje.

"Milioni dolaze u SAD legalno. Nazivati ilegalne useljenike nedokumentovanim imigrantima isto je i što nazvati dilere heroinom nedokumentovanim lekarima", rekao je on jednom prilikom.

Kurt Kobejn

Pre nego što su izdali album "Nevermind" članovi grupe Nirvana delili su zaradu ravnopravno na tri dela.

Nakon što je "Nevermind" postao njihov najpopularniji album, Kurt je želeo 75 odsto autorskih prava i 100 odsto prava za tekstove, a insistirao je na tome da se ova raspodela primenjuje retroaktivno.

Alis Kuper

Neki ga možda doživljavaju kao otelotvorenje Sotone, ali Alis je zapravo veliki vernik i tvrdi da veruje u svaku reč Starog zaveta.

Mark Volberg

Još jedan veliki vernik je i ovaj poznati glumac. Iako mu to obaveze često ne dopuštaju, odlazi u crkvu kad god mu se pruži prilika. Ponekad i svaki dan, prenosi Index. Često ističe da mu je vera spasila život i izvukla ga iz ralja bandi i zavisnosti, a mnogo pomaže i klincima iz problematičnih delova grada kako bi ih spasio od života na ulici.

Vinse Von, foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images, Entertainment
Vinse Von, foto: Eamonn M. McCormack/Getty Images, Entertainment
.

Vins Von

Iako je deo ekipe holivudskih liberala, Vins se veoma protivi zabrani nošenja vatrenog oružja. Podržava ideju da se škole osiguravaju oružjem i da se školske pucnjave događaju samo tamo gde nema naoružanih stražara.

"Zabraniti oružje je kao zabraniti vilice u nastojanju da zaustavite epidemiju gojaznosti", rekao je jednom prilikom.

Arnold Švarceneger

Švarci je jedan od najvećih muškarčina na velikom platnu, ali na veliku žalost svih mesoždera, koji veruju da je to muževno, zvezda akcijskih filmova 2016. godine prigrlila je veganski stil života.

On je sa Džejmsom Kamerunom snimio video u kojem druge uverava da treba da prestanu da jedu meso.

Izvor: b92.net