Rijana iznenadila svoje pratioce fotografijom s tek rođenom bebom!

Dok obožavaoci odbrojavaju posljednje dane do objavljivanja Rijaninog novog albuma, pevačica uživa u najboljem mogućem društvu pre nego što počnu obaveze oko promocije albuma, snimanja spotova i turneje.

Rijana, foto: Tim P. Whitby/Getty Images Entertainment
Rijana, foto: Tim P. Whitby/Getty Images Entertainment
.

Naime, njena prijateljica Dženifer i suprug Aron postali su roditelji, a Rijana je bila uz njih već u prvim trenucima roditeljstva. Pevačica je podelila prvu fotografiju na kojoj pozira s novorođenom bebom.

"Tetka Oh NaNa x JJ" — napisala je srećna pevačica u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aunty Oh NaNa x JJ

Објава коју дели badgalriri (@badgalriri) дана

.

Rijana je, inače, već sebe nazivala Oh NaNa, a veruje se da je tako zove njena sestričina Magesti.

Pevačica je podelila i fotografiju uz koju je izrazila radost što je mogla da podeli sreću sa svojim prijateljima i bude deo jednog od najvažnijih dana u njihovim životima.

"Veoma sam zahvalna što sam bila ovde tvog prvog dana na igralištu, klinac! Tetkica te već mnogo voli. Čestitke porodici Dejvis", istakla je presrećna Rijana i dodala da je njena prijaljateljica prava zver koja je uspela da porođaj izgleda lako, a da je njen suprug Aron supertata.

.

Rijana je više puta pričala da joj je najveća želja u životu da postane majka i da se to u njenom slučaju uopšte ne dovodi u pitanje. Ipak, ne zna kada će se to desiti.

"To samo Bog zna. Mi planiramo, a Bog se smeje, zar ne?! — istakla je jednom prilikom.

Izvor: azra.ba