Kajli je za Noć veštica ćerku maskirala u sebe: Obukla joj je istu haljinu kakvu je nosila na Met Gali (FOTO)

Kajli Džener (22) bila je jedan od najbolje obučenih zvezda na ovogodišnjoj Met Gali u maju. Nosila je haljinu s ljubičastim perjem i periku u istoj nijansi, a čini se da se njena ćerka Stormi Vebster (1) zaljubila u ovu odevnu kombinaciju.

Kajli Džener, foto: Depositphotos/Jean_Nelson
Kajli Džener, foto: Depositphotos/Jean_Nelson
.

Tako se za Noć veštica maskirala u mamu. Kajli je objavila fotografije svoje ćerke u identičnom izdanju.

"Moja bebica! Ne mogu da podnesem ovo", napisala je Kajli u opisu fotografija. Milijarderka je početkom maja počela da dizajnira odeću za decu inspirisanu svojom jednogodišnjom ćerkom. Iako je nedavno lansirala nove kozmetičke proizvode i otvorila novu firmu, nije joj dugo trebalo da počne novi biznis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My baby!!!!!!!! ??????????? i cant handle this!!!!

Објава коју дели Kylie ✨ (@kyliejenner) дана

.

Kajli je najmlađa samoostvarena milijarderka na svetu koja ima dve izuzetno uspešne kompanije Kylie Cosmetics i Kylie Skin, a uz to je i najplaćenija zvezda na Instagramu koja po objavi zaradi više od milion dolara.

"Ko je spreman za Storminu odeću - napisala je na Instagramu uz fotografiju dečje majice s kapuljačom na kojoj piše 'Stormi World'. Dženerova je u poslednje vreme često na udaru kritika. Na društvenim mrežama ima oko 140 miloiona pratilaca, a o njenim objavama, kako sama kaže, brine tim ljudi.

.

Nedavno je raskinula sa reperom Travisom Skotom (28), s kojim ima Stormi. Dogovorili su se da će deliti starateljstvo i da svako može da krene svojim putem. Dogovor je postignut bez uplitanja advokata i sudskih ročišta, a kako pišu strani mediji, Kajli je već bacila oko na Drejka (33).

Na proslavi njegovog rođendana Dženerova je bila jedna od zvanica. Kajli i reper su navodno najviše vremena proveli zajedno. Gotovo da se nisu razdvajali.

Izvor: 24sata.hr