Zbog teške porodične situacije otkazao koncert: "Izneverio sam svoje obožavaoce..."

Britanski muzičar, Elton Džon je zbog smrti u porodici morao da otkaže koncert u Indijanapolisu.

Elton Džon, foto: Photo by Tristan Fewings/Getty Images Entertainment
Elton Džon, foto: Photo by Tristan Fewings/Getty Images Entertainment
.

Muzičar Elton Džon (72) otkazao je koncert u Indijanapolisu zbog bolesti. Poznati pjevač priznao je da mu je žao što je morao da otkaže koncert i da je previše emocionalno potresen da bi održao koncert. Naime, Eltonova svekrva Gledis nedavno je preminula što je pogodilo muzičara.

"Svojim dragim obožavateljima u Indijanapolisu, teškog srca sam prisiljen da vas obavestim da sam izuzetno loše i zbog toga ne mogu da nastupim. Mrzim kada izneverim svoje fanove, ali vam dugujem najbolji nastup koji mogu da pružim, što je nažalost trenutno nemoguće. Datum koncerta pomeriće se za mart 2020. godine, ali obećavam da ću vam pružiti najbolji spektakl. Hvala svima na podršci i razumevanju", napisao je Džon na društvenim mrežama.

.

Podsetimo, Elton je nedavno objavio biografiju koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Osim što je progovorio o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih kolegica. Tako je optužio pevačicu Madonu (61) da je bila 'neljubazna i zla' prema Lejdi Gagi (33). Osvrnuo se na intervju u kojem je Madona ocrnila Gaginu pesmu 'Born this way' jer zvuči poput njenog hita 'Express Yourself' iz 1989.godine: "Shvatam da je Gagin singl 'Born This Way' zvučao slično kao i 'Express Yourself', ali nisam shvatio zašto je Madona bila tako neljubazna i neprijatna u toj situaciji, umesto da to shvati kao kompliment. Posebno zato što tvrdi da se zauzima za žene.".

Izvor: 24sata.hr