Bekamov sin pronašao novu devojku: Svi komentarišu koliko liči na Viktoriju!

Nakon prekida turbulentne veze s Hanom Kros (22), Bruklin Bekam (20) navodno ima novu devojku! Reč je o pet godina starijoj glumici Fibi Torens.

Bruklin Bekam, foto: Photo by John Phillips/Getty Images, Getty Images Entertainment
Bruklin Bekam, foto: Photo by John Phillips/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Bruklin, koji se bavi umetničkom fotografijom i studira u New Yorku uživao je u nekoliko izlazaka s brinetom, za koju kažu da je u prošlosti radila kao Viktorijina dvojnica. Prijatelji ga čak zezaju da je neverojatno koliko Fibi iz nekih uglova izgleda kao njegova majka Viktorija.

"Bruklin im je poručio da nema ništa edipovskog u tome" kaže izvor blizak porodici Bekam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lost when you look into my brown eyes

Објава коју дели Phoebe Scarlett Torrance (@phoebetorrance) дана

.

Fibi je prijateljima ispričala da je radeći kao Viktorijina dvojnica zaradila za fakultet: "Nije ni pomislila da će jednog dana upoznati svog idola" kažu prijatelji bivše manekenke.

Fibi je inače ćerka bivšeg igrača golfa Sema Torensa. U početku je radila kao model, a hlumila je i u hororu 'Mandy the Doll'.

Bruklin je letos raskinuo sa manekenkom Hanom, za koju takođe kažu da izgleda kao njegova majka Vitorija. Par je bio u vezi devet meseci, ali stalno su se svađali čak i u javnosti. Za njihovu vezu prijatelji su rekli da je bila toksična, pa je ocu Dejvidu (44) i majci Viktoriji (45) laknulo kad su raskinuli. Viktorija je bila oduševljena sinovim odabirom manenke Hane, čak je i pozvala na intimnu proslavu svog 45. rođendana u Londonu. Međutim, kad je shvatila koliko joj sin pati oduševila se što ima novu devojku.

Izvor: 24 sata