Showbiz vesti

Dženifer Aniston zbunila je obožavatelje kada su na njenoj Instagram fotki ugledali ovaj detalj: "Šta je to pored njegove glave?"

Glumica, Dženifer Aniston, je otvorila Instagram profil koji trenutno broji 11.3 miliona pratilaca. Njenu prvu fotografiju sa glumačkom ekipom iz serije "Prijatelji" lajkovalo je preko 12 miliona ljudi. Međutim, jedan detalj na fotografiji izazvao je ogromnu pažnju u medijima i na društvenim mrežama.

17.10.2019. - 11:26h
Dženifer Aniston
Dženifer Anistonfoto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images, Getty Images Entertainment

Prva fotografija na Instagram profilu Dženifer Anstion čine glumci serije "Prijatelji". Lisa Kudrou, Kortni Koks, Mat Leblank, Dejvid Švimer i Metju Peri.

Korisnici društvenih mreža pojurili su da pritisnu dugme "Follow" kako bi u budućnosti pratili život jedne od najvećih zvezda Holivuda. Analitični tviteraši primetili su neobičan detalj na popularnoj fotografiji. Naime, pored Metjua Perija na stolu je telefon na kojem se vide bele mrlje.

Jedni tvrde da je u pitanju pukotina na ekranu mobilnog telefona, a drugi koji su upoznati sa ozlaglošenom istorijom zavisnosti glumca tvrdi da je kolegama doneo narkotik za zabavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана

Slična situacija se dogodila prošle godine kad su se članice benda Spice Girl okupile posle mnogo godina pauze i zajedničku fotografiju okupljanja na Instagramu. Na stolu iza njih na ekranu telefona je takođe primećeno da postoji nešto što podseća na beli prah. Viktorija Bekam je demantovala priče medija i rekla da je u pitanju odsjaj.

Izvor: Zena