Poznati reper Coby ponovo potpisuje muziku za novi serijal emisije "Dosije": Pink Panteri u fokusu kriminalističkih priča

Emisija koja je osvojila brojna priznanja na međunarodnim I domaćim festivalima, “Dosije”, od četvrtka, 17. oktobra startuje sa novim epizodama na Prvoj televiziji u terminu od 22 sata. Ekipa poznatog i izuzetno gledanog serijala mesecima je pripremala istinite priče, a zarad verodostojnog prikaza rekonstrukcija po kojima je emisija i prepoznatjiva, snimanje se obavljalo na brojnim lokacijama širom Evrope.

Autor popularnih kriminalističkih priča, foto: Prva Tv
Autor popularnih kriminalističkih priča, foto: Prva Tv
.

U ovoj sezoni, stižu nam neverovatne istinite priče sagovornika čiji životi su obeležili rubrike crne hronike svetskih I domaćih medija. Organizatori i planeri pljački, nemilosrdni obijači juvelirnica i draguljarnica širom sveta, komandosi kojima je retko ko mogao da se suprotstavi - oni su Pink Panteri. Upravo će se prvi deo ovog serijala baviti ovom grupom. Videćemo akcije u kojima su za samo nekoliko minuta pustošili zlatare Monte Karla, San Tropea, Atine kao I potere ulicama svetskih prestonica koje su ostavljale u čudu Evropu ali i svet. U nekim pljačkama bilo je nažalost ranjavanja ali i žrtava.

Mašan i Coby, foto: Prva Tv
Mašan i Coby, foto: Prva Tv
.

Autor emisije Mašan Lekić će kao I uvek istraživati priču iz ugla koji bi trebalo da svima otvori oči pre nego što pomisle da skrenu s puta i pređu na drugu stranu zakona jer je kraj sa ozbiljnim posledicama uvek neminovan: “Mesecima smo pripremali novi serijal. Prvi deo će se baviti Pink Panterima, grupom koja je harala po celom svetu ostavljaći iza sebe opustošene čuvene draguljarnice u Dubaiju, Francuskoj,…U tim pljačkama je nažalost bilo i mrtvih”.

Autor dodaje da je i za ovaj serijal, kao za prethodna dva, muziku radio poznati producent, reper i tekstopisac Coby. On potpisuje hitove „Ideš za Kanadu“ i „Krvavi Balkan“, specijlano rađene za emisiju „Dosije“ u prethodne dve sezone.

.

Srpski "Fox crime" rekonstruiše sve zločine sve koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima, naći će se u nastavku kriminalističkih priča.

Sadržaj prve epizode pročitajte OVDE