Elton Džon o Majklu Džeksonu Bio je zaista psihički bolestan. Iz nekog razloga, nije uopšte mogao da podnese društvo odraslih...

Iz nekog razloga, nije uopšte moga da podnese društvo odraslih, ispričao je pevač

Tvrdnje Eltona Džona, foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for EJAF/Getty Images Entertainment
Tvrdnje Eltona Džona, foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for EJAF/Getty Images Entertainment
.

Iako je Elton Džon jedno vreme bio prijatelj sa Majklom Džeksonom, stvari su počele da se menjaju kako je pokojni pevač stario.

"Poznavao sam Majkla od njegove 13. ili 14." napisao je Elton Džon u svojim memoarima. "Bio je najlepše dete koje ste mogli zamisliti. Ali u nekom trenutku poslednjih godina, počeo je da se odvaja od sveta, daleko od stvarnosti kao što je to činio i Elvis Prisli."

Elton Džon iznervirano: Ja sam platio Hariju i Megan privatni let do Nice! (FOTO)

"Bog zna šta se dešavalo u njegovoj glavi, i Bog zna kojim se lekovima punio, ali svaki put kada sam ga video u kasnijim godinama, odlazio sam misleći da je jadni čovek potpuno izgubio razum. Bio je zaista psihički bolestan, uznemiravajuće je bilo biti blizu njega. To je neverovatno tužno."

Džon je opisao jednu večeru kojoj je prisustvovao zajedno sa Džeksonom. Pevač se setio da je Majkl, koji inače ništa ne bi jeo, ustao iza stola i nestao. Kasnije su ga našli pored sina domaćice koja je priređivala večeru.

"Iz nekog razloga, nije uopšte mogao da podnese društvo odraslih," napisao je Elton Džon.

Izvor: Stil.kurir.rs