Hvale ga što je prebio menadžera: "Vređao je beskućnicu, morao sam da reagujem!"

Holivudski glumac koji se sprema za sudsku bitku s bivšom suprugom Amber Herd, koja ga je optužila za zlostavljanje, prošle godine je završio na naslovnim stranama tabloida zbog "divljačkog ponašanja" - objavljeno je da je pretukao menadžera koji je bio zadužen za lokaciju na snimanju.

Džoni Dep, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Džoni Dep, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Navodni incident se dogodio kada je Dep tražio da ponovo snimi scenu "posle dozvoljenog vremena na određenoj lokaciji i još je vikao 'znaš li ti ko sam ja' kada mu je menadžer rekao da ne može".

Sada je na suđenju, po tužbi "prebijenog menadžera" Rokija Bruksa, Dep otkrio šta je istina.

Magazin "Blast" prenosi izjavu Džonija Depa iz suda, u kojoj stoji da glumac JESTE udario Bruksa, ali zato što je bio bezobrazan.

"Video sam gospodina Bruksa kako se ponaša iracionalno i ljutito prema starijoj ženi koja mu je, valjda, stala na put, ne znam. Bio je veoma grub prema njoj, koristio je užasne reči, kao da mu je kriva za nešto. Odreagovao sam. Želeo sam da sprečim tu konfrontaciju. Podsetio sam ga da je na setu i da nije u redu da tako razgovara sa ženom. Rekao sam mu da nema prava da se ophodi tako prema njoj", rekao je Dep.

Glumac je dodao i da se pomirio s menadžerom posle toga - "moj asistent je doneo vino koje smo popili iz plastičnih čaša, zagrlio sam ga i to je bilo to. Mislim da je čak tražio i selfi", rekao je glumac koji je i ovu Bruksovu naknadnu tužbu pripisao nameri da mu se napakosti, baš kao i u slučaju s bivšom ženom.

Dep je nakon optužbi da je pretukao Amber Herd uplatio milione dolara za žrtve nasilja, a od bivše tražio da detalji braka budu skriveni od javnosti. Ona je to prekršila i napisala članak u novinama, nakon čega je Dep podneo tužbu protiv nje i "rešio da je raskrinka da je lažljivica i da je lažirala povrede".

Fanovi su mu nakon svedočenja u slučaju Rokija Bruksa aplaudirali na odbrani "onih koji nisu u situaciji sami da se brane".

Izvor: Mondo