Showbiz vesti

Bivša asistentkinja Roberta de Nira optužila glumca za zlostavljanje - traži 12 miliona dolara za odštetu!

Čejs Robinson, bivša asistentkinja Roberta De Nira, optužila je glumca za "seksualnu diskriminaciju, neprijateljsko radno okruženje i uznemiravanje"!

04.10.2019. - 13:10h
Robert de Niro
Robert de Nirofoto: Photo by Tristan Fewings/Getty Images, Getty Images Entertainment

Čejs je tužbu podigla na saveznom sudu na Menhetnu, nakon što ju je De Niro tužio za utaju šest miliona dolara jer je, kako tvrdi, koristila kreditnu karticu njegove kompanije za vlastite potrebe.

U optužbi je navela da je De Niro ponekad bio pijan i da je vikao na nju koristeći vulgarni rečnik, da bi je potom terao da ga počeše po leđima ili mu veže kravatu, kao i da mu obavlja kućne poslove. Osim toga, tvrdi da je tokom radnog vremena imao običaj da nosi pidžamu i da je od nje zahtjevao da mu uđe u spavaću sobu kako bi ga probudila.

Navodno je De Niro očekivao da mu Robinsonova uvek bude na raspolaganju, pa ona tvrdi da je radila do 11 sati dnevno, ali da nikada nije plaćena za to. Inače, De Nirova kompanija podnela je u avgustu tužbu od 6.000.000 dolara protiv Robinsonove, navodeći da je proneverila novac i da je gledala Netflix dok je bila na poslu. O tužbi se brujalo kad je otkriveno da se u njoj tvrdi da je Robinsonova u januaru provela 4 dana gledajući 55 epizoda "Prijatelja".

Takođe, tužba obuhvata i tvrdnje da je Robinsonova trošila hilojade dolara da lične troškove,k putovanja, ručkove u luksuznim restoranima. Pored toga, u tužbi se navodi i da je Čejs Robinson prisvojila 125.000 dolara, od preletenih kilometara.

De Nirov tim je povodom njene tužbe rekao: "Tvrdnje od strane Grejem Čejs Robinson protiv Roberta De Nira su nadasve apsurdne".

Izvor: Telegraf