Showbiz vesti

Serija “Besa” nagrađena za najbolju seriju!

Na 9. međunarodnom Festivalu domaćih igranih serija FEDIS nagradama Zlatna antena nagrađene su čak dve serije Prve televizije „Besa“ i „Pogrešan čovek“.

03.10.2019. - 13:30h
foto: Promo

Serija „Besa” u koprodukciji Prve, Adrenalina i Red planet pictures osvojila je Zlatnu antenu za najbolju seriju, kao i za najbolju muziku, kompozitora Nemanje Mosurovića i najbolju fotografiju, direktora fotografije Igora Šuntera. Takođe, prema glasovima publike još jedna serija koja se emitovala na Prvoj, „Pogrešan čovek“, proglašena je za najpopularniju seriju iz regiona koja je prikazana u Srbiji.

Festival domaćih igranih serija FEDIS jedina je manifestacija koja afirmiše i vrednuje TV serije na prostoru jugoistočne Evrope i na taj način promoviše kreativne i produkcione kapacitete ovih prostora.

foto: promo

Prva televizija će nastaviti da emituje najkvalitetniji domaći serjiski ali I dokumentarno-informativni, filmski i zabavni program. Ove jeseni svi ljubitelji domaćeg serijskog programa uživaju u premijernim epizodama serija "Sinđelići", "Žigosani u reketu", kao i nagrađene serije "Besa” svakog ponedeljka u 21h.