Showbiz vesti

Adel ima novog dečka - repera: Muzika i umetnost su ih povezali!

Engleska pevačica Adel (31) je nakon razvoda od supruga Simona Koneckog (45) sreću navodno pronašla u novoj ljubavi, reperu Skepti (37)! 

02.10.2019. - 11:26h
Adel
Adelfoto: Photo by Sascha Steinbach/Getty Images, Entertainment

Adel je srećna u društvu Skepte, kome se pre dve nedelje pridružila u proslavi 37. rođendana u Londonu.

Adel i Skepta su bili tu jedno za drugo nakon što su se njihove bivše veze raspale. Jako su bliski i imaju posebnu povezanost - rekao je izvor blizak novom paru. Povezuju ih muzika, umetnost i to što oboje dolaze iz grada Totenhema, a Adelini prijatelji se navodno nadaju i predviđaju da će njihova veza postati ozbiljna i da će biti 'sjajan par'.

Provode sve više vremena zajedno, a ne žele previše da otkrivaju privatni život jer su im deca na prvom mestu. U prilog navodima da su Adel i reper zajedno ide i činjenica da su u javnosti govorili jedno o drugome s puno komplimenata a na društvenim mrežama jasno dali do znanja koliko su nakloni jedno drugom. Osim toga, Skepta je 2016. ES Magazinu rekao da mu Adel stalno šalje poruke i proverava kako mu je, a iste godine je i pevačica na društvenim mrežama podelila fotografiju Skepte, uz koju je napisala 'Totenhem dečko' i stavila emotikon srca. Dobitnik britanske nagrade Mercury za najbolji album 2016. godine na to joj je odgovorio 'volim te' i stavio emotikon crvene ruže.

Skepta
Skeptafoto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for MTV, Getty Images Entertainment

Adel je sedam godina bila u braku s menadžerom Simonom s kojim je dobila sina Anđela (6), a Skepta je pre godinu dana postao otac ćerkice. Nije još otkrio ko je majka.

Adel je prošlog meseca predala sudu papire za razvod i zatražila zajedničko starateljstvo nad sinom Anđelom. Četiri dana kasnije Simon je pristao na njene zahteve, među kojima je i taj da se razvod obavi u Kaliforniji. Kako nisu imali predbračni ugovor, Adel bi mogla ostati bez polovine svog bogatstva.

Mnogi su mislili kako je njihov razvod potpuno neočekivan, aiako je bio dosta buran. Simon se 2014. godine iselio iz njihovog stana, a godinu dana kasnije, kada su se pomirili, na ulici su ih uhvatili u svađi. Njihovoj ljubavi nije presudila razlika u primanjima, već česta putovanja zbog posla i njeno novo društvo u Los Anđelesu - Dženifer Lorens (29), Ema Stoun (30), Ejmi Šumer (38). Takođe, jedan od razloga za nesuglasice bilo je i njegovo preziranje šoubiza i odlazaka na velike događaje, dok je Adel to obožavala.

Izvor: 24 sata