Sinoć emitovana prva epizoda serije Besa na Prvoj: Krimi-priča intrigira publiku, ženski deo "pao" na Miloša Timotijevića (VIDEO)

Radivoje Raša Bukvić u novoj seriji Besa igra lik Uroša Perića, porodičnog čoveka i malog preduzetnika iz Beograda. Nakon uspešne karijere u Francuskoj i Evropi ovo je prva glavna uloga za Rašu u domaćem serijskom programu.

Uroš sa porodicom, foto: promo
Uroš sa porodicom, foto: promo
.

Besa koja je snimana u zemljama regiona sa preko 200 glumaca je internacionalni projekat, što se vidi i u samom kastingu, pa tako Rašinu ženu glumi hrvatska glumica Lana Barić.

Već u prvoj sceni u kojoj upoznajemo bračni par Perić gledaoci Bese su se poistovetili sa njihovom svakodnevicom i odnosom koji imaju sa svojom decom Unom i Vidanom (Milica Gojković i Istok Šunter).

Život jedne obične porodice kakvi su Perići prekinuće surova igra sudbine u kojoj Uroš postane akter saobraćajne nesreće u kojoj strada ćerka šefa albanskog mafijaškog klana.

Inspektor, foto: Promo
Inspektor, foto: Promo
.

Miloš Timotijević u Besi glumi inspektora Interpola, polualbanca Petrita Kocija koji pokušava da privede pravdi kriminalni klan Beriša.

U prvom pojavljivanju u Besi Timotijević je privukao pažnju ženskog dela publike scenom u kojoj nakon što visi naglavačke zakačen nogama za vratilo, ulazi go pod hladan tuš.

Inspektori raskrinkavaju klan, foto: Promo
Inspektori raskrinkavaju klan, foto: Promo
.

Njegov lik je ekstreman, živi gotovo asketski, predano vežba , dok na zidu stana ima slike članova albanske mafije.

Miloševu partnerku u liku inspektorke Divne tumači Hana Selimović.