Riki Martin očekuje četvrto dete: "Čekamo bebu, obožavam velike porodice!"

Latino zavodnik primio je nagradu za zastupanje LGBTQ prava, a kada se tim povodom obratio publici podelio je srećnu vest! Nakon blizanaca i ćerke Lucije, sa suprugom se raduje još jednom detetu.

Riki Martin, foto: Photo by Graham Denholm/Getty Images, Getty Images Entertainment
Riki Martin, foto: Photo by Graham Denholm/Getty Images, Getty Images Entertainment
.

Pevač Riki Martin (47) je na svečanoj večeri u Vašingtonu posvećenoj kampanji za ljudska prava objavio da on i njegov suprug Jvan Josef (35) očekuju četvrto dete: "Volim vas svim svojim srcem, inspirišete me svakog dana, vi ste moja snaga. Motivišete me da nastavim s ovim. Divni ste", uputio je pevač svom suprugu i blizancima Mateu i Valentinu (11) koje zajedno odgajaju, dok je primao nagradu za zastupanje LGTBQ prava. Nakon toga je pozdravio svoju osmomesečnu ćerku Luciju, koja nije bila s njima.".

"Usput, moram da objavim da smo trudni. Čekamo bebu. Obožavam velike porodice" dodao je dok je publika klicala.

Pre Lucije, Riki je 11 godina ranije, preko surogat majke, dobio blizance, a sa suprugom Jvanom je ljubav krunisao brakom prošle godine. Javnost je za venčanje saznala sasvim slučajno, kad je Martin tokom premijere serije "Američka kriminalistička priča: Ubistvo Đanija Versaćea" u kojoj glumi dugogodišnjeg ljubavnika slavnog dizajnera, otkrio radosnu vest.

"Razmenili smo zavete, zakleli se na sve što treba i potpisali sve potrebne papire" ispričao je pevač i dodao da su osim braka, sklopili i predbračne ugovore.

Par je u julu 2016. u najstrožoj tajnosti posetio Zagreb. Doveo ga je producent i kreativni direktor Cro-a-Portera, Viktor Drago (43), koji mu je pokazivao znamenitosti grada.

Izvor: USA Today/24 sata