Kajli Džener završila u bolnici, a majka Kris uživa na Nedelji mode u Parizu!

Zbog bolesti, najlmađa milijarderka na svetu, Kajli propustila je govor svojih sestara Kim i Kendal na dodeli Emi nagrada.

Kajli Džener, foto: Scott Barbour/Getty Images Entertainment
Kajli Džener, foto: Scott Barbour/Getty Images Entertainment
.

Rijaliti zvezda, Kajli Džener (22) završila je u bolnici u Los Angelesu, piše "Daily Mail". Dugo je bolesna, a kako pišu strani mediji, ima simptome slične gripu, što uključuje mučninu i vrtoglavicu.

Ti simptomi muče ju već više od tri nedelje, od kako se požalila da je njena ćerka Stormi bolesna. Tačno stanje najmlađe sestre klana Kardašijan još uvek nije poznato, ali lekari pokušavaju da otkriju.

Zbog bolesti Kajli je propustila govor svojih sestara Kim (38) i Kendall (23) na dodeli Emi nagrada.

Društvo joj u bolnici pravi Kejtlin Džener (69), dok je njena majka Kris Džener (63) u Parizu zbog Nedelje mode. Tamo će Kendal učestvovati na nekoliko revija. Strani mediji nisu saznali da li je Kajlin partner Travis Skot (28) s njom u bolnici.

Početkom meseca Kajli se na društvenim mrežama požalila da se sve češće razboljeva od kako ima dete. Tada je uhvatila upala grla koju je lečila kod kuće raznim čajevima. Kris je u sredu objavljivala na društvenim mrežama, ali nigde nije spomenula svoju bolesnu ćerku.

Izvor: 24 sata