Žene su poludele za novim fotkama Breda Pita: Požudni komentari se nižu...

Slavni holivudski glumac još jednom je dokazao da mu vreme ne može ništa.

Bred Pit, foto: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images, Entertainment
Bred Pit, foto: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images, Entertainment
.

Jedan od najpopularnijih glumaca Bred Pit slikao se za naslovnu stranu magazina "GQ" i samo potvrdio da izgleda sve bolje. Fotografije su se veoma brzo proširile društvenim mrežama i bukvalno ih zapalile.

Iako poznati glumac uveliko gazi šestu deceniju, i dalje oduševljava izgledom. Mnogi komentarišu da je ovaj 55-godišnjak kao vino. Što je stariji, to je bolji.

"55 godina na njemu izgleda odlično", "Nikada nije izgledao bolje", "Tako je zgodan", "Od ovih fotografija će mi eksplodirati jajnici", samo su neki od komentara fotografija na kojima Bred pozira sa zalizanom kosom u retro odevnim kombinacijama, prenosi Indeks.

.

Slični komentari nastavili su da se nižu na društvenim mrežama, ali čini se kao da Bred nije bio svestan toga. On je u emisiji "Entertainment Tonight", na pitanje voditelja kako je reagovao nakon što je "srušio internet", odgovorio:

.

"Ne znam šta to znači", a onda je pogledao neke od komentara na njegove fotografije i dodao: "Nisam baš iskusan sa internetom. Ali sviđa mi se ovo, zabavno je", rekao je glumac.

Izvor: b92.net/ index.hr