Showbiz vesti

Nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”: Od večeras, svake subote u 21 sat na O2 televiziji

Emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” u subotu, 21. septembra ponovo startuje na O2 televiziji! U novoj sezoni, autor emisije će sa svojim timom posebnu pažnju posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma I kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni.

21.09.2019. - 11:00h
Zoran Kesić
Zoran Kesićfoto: Prva Tv

“A kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo I nije uvek prijatno za gledanje. Sve ono što nas svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce” kaže Kesić I dodaje: “Što nervozniji I besniji budemo bili, epizode će biti smešnije I efektnije. Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi I glad za novim pobedama motivisaće nas I u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave I fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubedljivo I brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu I našim specifičnim vicom u igri”.

Ekipa emisije pripremila je čitavu lepezu smešnog za svoju publiku: “Biće jako smešno. Biće bolno smešno. Biće gorko smešno. I biće tužno smešno. Sa nama će se I u novoj sezoni družiti analitičari I gosti koji imaju šta da kažu, umeju da kažu I ne libe se da kažu. Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo I sami voleli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za “24 minuta” se nakupilo I svakoga dana ga je sve više I više. Vreme je za šolju!”, ističe poznati voditelj.

Muzički segment emisije i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji nam se dopadaju. Sve je, dakle jasno.