NIŠTA OD MENTORSTVA Snežana Đurišić zatečena novim pravilom, želi kod Viki u tim

Novina u 14. sezoni "Zvezda Granda" je to što Saša Popović i Snežana Đurišić više neće biti mentori. U borbi za kandidate učestvuju samo stalni članovi žirija kao i sedmi gostujući član. Pevačica Snežana Đurišić voli da pomaže mladima, a prošle sezone smo imali priliku da vidimo sa koliko posvećenosti ih uči pevanju na mentorskim časovima. Muzička urednica "Zvezda Granda" ove sezone imaće manje posla.

Snežana Đurišić, foto: Prva TV
Snežana Đurišić, foto: Prva TV
.

"Sa jedne strane to je olakšavajuća okolnost jer je to odgovoran posao i zahteva puno vremena. Smatram da je dužnost naša da pomažemo mladima tako da sam ja kao muzički urednik i kao Snežana koja želi i voli da pomogne mladima, uvek tu. Sigurno je da ću pritrčati u pomoć svim mentorima kojima to bude bilo potrebno kao što sam to radila i prošle godine kad sam odlazila kod Viki. Viki je divno radila taj svoj posao, potpuno nesebično i savesno i za neke pesme za koje je smatrala da mogu bolje ja da osmislim pozvala me je", rekla je Snežana.

Inače, Snežana će kao i prošle godine posle prvog kruga učestvovati u glasanju u ime produkcije i sedeti povremeno sa ostalim članovima žirija.

Izvor: Grand.online