Očajna domaćica osuđena: Glumica Felisiti Hafman ide u elitni zatvor u kome će moći da gricka kokice i da vežba u teretani!

Svet i dalje bruji o zvezdi serije "Očajne domaćice", Felisiti Hafman (56), koja je u petak osuđena na 14 dana iza rešetaka zato što je platila 15.000 dolara lažnoj dobrotvornoj organizaciji kako bi omogućila nameštanje rezultata na testovima sposobnosti svoje ćerke.

Felisiti Hafman, foto: Depositphotos/s_bukley
Felisiti Hafman, foto: Depositphotos/s_bukley
.

U pitanju je SAT-u ("Scholastic Aptitude Test"), testu sposobnosti koji se koristi kao prijemni ispit za upis na preddiplomske studije u SAD-u.

Iako joj život u zatvoru sigurno neće lako pasti, ne mora da se brine hoće li živeti u lošim, nehigijenskim uslovima. Felisiti će se sama predati 25. oktobra, i to u zatvoru koji je časopis "Forbs" proglasio jednim od deset najčistijih zatvora u Americi, pišu strani mediji.

Glumica će tako moći da kupi brojne šampone, dezodoranse, dečji puder, pa čak i kremu za sunčanje. Nije higijena jedino što je na zavidnom nivou u ovom zatvoru. Felisiti će na raspolaganju imati i čips, Oreo keks, picu i kokice. Kao da to nije dovoljno, zatvorenici mogu da gledaju filmove, igraju društvene igre, a dostupna im je i teretana.

Podsetimo, glumica će osim dvonedeljnog zatvora morati da plati kaznu u iznosu od 30.000 dolara i da obavi 250 sati dobrotvornog rada.

"Iskreno mi je žao studenata, škola i univerziteta koji su u problemima zbog mojih postupaka - rekla je Hafmanova i dodala: "Preuzimam potpunu odgovornost za svoje postupke. Prihvatiću svaku kaznu koju smatrate prikladnom.".

Izvor: 24 sata